Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ekologický horor. Obří hmyz dorazí ze vzdáleného vesmíru na Zemi, kde je přitahován vysokým znečištěním ovzduší. Navíc cítí zápach lidské krve, která je piškotem pro labužníky. Na místě potkávají vládního agenta, který má za úkol velkokřídlý hmyz odstranit. Do mise se také zapojí doktorka, která sní o čisté planetě. Zdá se, že konflikt je nevyhnutelný... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (2)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Poriadna bejkovina o akomsi mimozemsky zmutovanom, obrovskom komárovi a zároveň paródia na staršie, naivné sci-fi / monster / creature horory. Dúfam, že otrasné spracovanie a smiešne efekty boli zámerom, ako aj stupidita, prestrelenosť a silené žánrové klišé. Ale kľudne to mohlo (malo!) byť o polovicu kratšie, pretože až na pár zábavných scén to bola proste „iba“ blbosť. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Insectula! Je v prvé řadě téměř vhodný jen a pro fanoušky monster žánru 50 let, který já jsem, proto jsem si film solidně užil. Je sice pravda že humor byl hodně křečovitý a spíše trapný, ale sem tam jsem se pousmál(hrdiný Američan který skončí špatně), ale film díky dobové atmosféře a díky stylu natočení pro mě působil bravůrně. Režisér si udržel všechno co správná pocta starým filmům má být, hudba, dialogy, efekty.... Jako kdybych sledoval starý film. Pro mě parádní film ale chápu že dostane plno nenávisti a opovržení, nicméně já se dokonale bavil. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama