Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo snad ještě lepší jak 1. Námět je sice podobný, ale myšlenka zajímavější. Místo bratrstva se totiž do vedlejšího domu nastěhovalo sesterstvo. Dost se tu řeší témata jako feminismus nebo sexismus. Taky si z nich občas střílí. Některé postavy se posunuly a jiné zůstaly tam, kde byly. To je například problém Teddyho v podání Zaca Efrona. Chloë Grace Moretz asi víc sedly dětské role, ale taky není špatná. Nakonec po všech společných naschválech opět najdou společnou řeč. Přišlo mi, že je tady víc fórů, takže je film svižnější. Další díl už ale asi nebude. "Proč bych maso počítal na gramy?" :D ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka mala jeden rozvinutý nápad a pár pekne natočených scén, pokračovanie je na tom naopak. Až nepríjemne rutinne natočené a priehrštie nedotiahnutých scénok. Film má síce vďaka tomu slušný spád, ale celé to pôsobí ako nejaký dvd bonus poskladaný z nápadov, ktoré sa nepoužili minule... Skratkovité a nevýrazné. A nič na tom nezmení ani rodinné posolstvo. Dôkaz, že SEX TAPE bol naozaj fajn film... ()

Reklama

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Seth Rogen je buránek. Třináctileté děcko, co zamrzlo v pubertě a dorostlo do těla čtyřicátníka. O tom žádná. Ty jeho divné komedie s Francem i bez, to krásně dokazují. Že se ale i Rose Byrne, kterou jsem donedávna považoval za seriózní herečku takhle ztrapní, jsem fakt nečekal. Ironické je, že jsem chtěl původně film vyodpadovat úplně jinak : když jsem si v tv programu přečetl popisek, že manželský pár nemůže prodat svůj dům, protože se vedle nastěhuje parta holek, která každý den pořádá hlučné mejdany, říkal jsem si, paráda, to bude odpádek, zase ty retardované americké večírky, kde chodí i cizí nezvaní lidé, to si vychutnám, jak bude ten manželský pár neschopný zazvonit na holky a po otevření dveří jim prostě dát po tlamě... no nedostal jsem se ani k těm večírkům. Po dvaceti minutách vypnuto, absolutně nekoukatelné. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ešte horšie ako jednotka. Aspoň od Setha Rogena som čakal viac. Pár gagov mu síce vyšlo,ale inak žiadna sláva - nezáživné, nudné a často aj trápne. Chcelo to hlavne lepší scenár a vymenil by som aj pár hercov. Napr. Chloë Grace Moretz sa mi do komédií moc nehodí, ale to je subjektívne, uznávam. Len podpriemer. 40/100 ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

O pár fekálních fórků horší než předchozí díl. Dvojka trpí klasickými neduhy - všechno větší, všeho více a prostě víc namachrovaně. Zároveň víte, jak to skončí - všichni si padnou kolem krku a bude to OK. Neříkám, že jsem se neusmál, pár momentů bylo vážně hodně WTF vtipných, ale většinou jsem si klepal na čelo a říkal si - AHA? 50% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama