Reklama

Reklama

Nenápadná šedesátnice, která navštěvuje po smrti své matky motivační skupinu, nabere druhý dech a začne balit o desítky let mladšího kolegu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (19)

silentname 

všechny recenze uživatele

Páni, musím povedať, že som nakoniec ostal dosť sklamaný. Tak ako vynikajúco film začal, tak slabučko nakoniec skončil. Nemôžem povedať, že by "Hello, My Name Is Doris" bol zlým filmom, ale jednoznačne mám pocit, že by som ho rozdelili na dve časti. Prvá polovica filmu je absolútne vynikajúca. Spoznávame sa s našou hlavnou hrdinkou, jej svetom, jej novou láskou, jej prácou a súčasne aj situáciou. A jej zamilovanie do mladého kolegu je veľmi príjemná. Ako sa zaregistruje na facebook, aby o ňom mohla niečo vedieť, ako spolu budú na koncerte kapely "Baby Goya And The Nuclear Winters" a padne medzi nimi prvá iskra. Všetko tu klape vynikajúco. Film je svieži, vtipný, veľmi milý a úsmevný a plný jasných farieb, ktoré nás ťahajú do deje. A potom nastúpi druhá polka a dejový konflikt filmu. Od tohto momentu ide všetko pre mňa dole vodou. Nemyslím si, že by sme tu mali zlý film, no rozhodne si myslím, že keby film ostal takou malou magickou sviežou rozprávkou, bolo by to príjemnejšie ako dráma, do ktorej sme sa nakoniec dostali. Nemôžeme sa vyhnúť nejakým tým klišé , situácie začnú byť trošku divné a všetky úsmevy sa stratia a film začne byť veľmi smutný a deprimujúci. A to som skutočne nechcel. Lebo zrazu bola celá príjemná atmosféra v čudu. A človek už len čakal, kedy sa konečne dopracujeme k tomu, na čo celý čas čakáme. Osobne by som film doporučil na pozretie, ale asi iba raz. Nemyslím si, že by som sa k nemu niekedy vrátil a som smutný, že z filmu, ktorý mohol skončiť skutočne vysoko nakoniec končí ako okey nadpriemer. Je to škoda. Hodnotenie: B- ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nesmírně pozitivní film o tom, že stáří je sice na hovno, ještě k tomu, když jste ty roky před tím rozhodně neprožili naplno, jak byste si představovali, ale i v šedesáti má smysl žít a jít si za svým, i když by to bylo nesmyslné, těžko splnitelné a skoro nedosažitelné. A Doris si za svým šla. Narazila, ale ten závěr je příjemně nadějný. ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Měla jsem z toho trochu strach a měla jsem strach to pustit chlapovi, ale oba nás to celkem bavilo ( on to nepřizná, ale já to na něm poznám). Ikdyž to v popisku není tak to bylo občas vtipný. Rozhodně to bylo vtipnější, než kdejaká komedie, která to v popisku má. Ale byla jsem dost zklamaná z konce. Nečekala jsem, že by to mělo skončit happyendem. Ale sakra, mohlo to alespoň nějak skončit... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ubohá, střelená Doris stavící si vzdušné zámky až do nebe. Kdo ji nechápe, je na to ještě příliš mladý a nemá dost zkušeností. Kdo ji odsuzuje (až na ten FB, to fakt přehnala), ten není upřímný sám k sobě. Kdo se v ní aspoň zčásti nepozná, ten nemá srdce. Kdo doufá, že se jí to povede, ten nemá mozek. ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Sally Field a Max GreenFIELD? Skvělá náhoda. Příjemný film o přátelství mezi mužem a ženou, které nikdy nemůže být jen přátelstvím. Ona je Boží, on není nechutný slizoun, jak si ho pamatuju ze seriálu New girl. Respektu a úctě, kterou si tak rychle z ničeho nic vybudovala, mohl dopomoci jen sexy chlap, jehož slovo něco znamená. Super až do samého konce. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Brooklyn (Sally Field) na svém Facebook profilu uvádí datum narození 6. listopadu, což je skutečně den, kdy se Sally Field narodila. (HellFire)
  • Film sa točil tri týždne v Los Angeles a tri dni v New Yorku. (dwdb)

Reklama

Reklama