Reklama

Reklama

Poté, co jeho přítelkyně Nina zahyne při autonehodě, se Rob neúspěšně pokusí o sebevraždu. Postupem času se však zamiluje do kolegyně Holly. Nina jejich vztah ale značně zkomplikuje, neboť se vrací jako duch a jízlivě milence trápí. Holly se snaží zachránit Roba a přitom se do něj zamiluje. Studuje zdravotnickou školu a přivydělává si v supermarketu. Jediné, co v její práci bez vyhlídek stojí za povšimnutí, je právě Rob, který je od smrti své přítelkyně Niny ztracený a plný vzteku. Brzy se do sebe zamilují. Když spolu poprvé skončí v posteli, je tam s nimi i Nina. Je sice mrtvá, vypadá jako krvavá změť zlomených končetin, pořád je ale tady, pořád mluví a pořád se zlobí. Holly se však nevyděsí a neuteče - je totiž odhodlaná vyléčit Robovy rány. Dokáže se vypořádat s mrtvou dívkou, která s nimi sdílí lože, životy i myšlenky? Pokud právě tohle Rob potřebuje, Holly to pro něj udělá, bez ohledu na následky... (Cinemax)

(více)

Recenze (27)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Rob sa po smrti svojej milovanej priatelky Niny pokúsil spáchať samovraždu, ktorá ale skončila neúspešne. Zisťuje, že táto možnosť nie je tým pravým riešením, ako by mal pokračovať v živote. Novú šancu dostáva vtedy, keď si v supermarkete, v ktorom pracuje, padne do oka s mladou študentkou medicíny Holly. Postupne medzi nimi vzniká vášnivý vzťah. Počas ich pohlavného styku sa však z ničoho nič v ich posteli objaví Nina, ktorá sa tvári, ako keby sa nič nestalo. Robov nový vzťah tak čakajú velké komplikácie, pretože jeho bývalá priatelka sa vrátila zo sveta zosnulých. - Na Nina Forever som sa tešil, pretože horory so zosnulými ex ma v poslednej dobe uchvátili a nie sú úplne opozeranou hororovou témou, takže ma často dokážu prekvapiť a ak obsahujú funkčný humor, tak aj dobre pobaviť. Nina Forever na to ide úplne netradične a v podstate mi nie je úplne jasné, čo bolo cielom tvorcov. Pozeralo sa mi na to však dobre. Napomáhalo tomu sympatické herecké obsadenie s príjemnou hlavnou hrdinkou a divnou Ninou. Humor občas tiež fungoval, ale musel som zahodiť svoj odpor k Velkej Británii. Vadil mi fakt zvláštny strih, ktorý pôsobil rušivo a vyskytoval sa hlavne v scénach, ktoré mali vytvárať najdôležitejší dojem. Hudba tu hrala dosť významnú úlohu a bola dobrá, pretože napriek tomu, že takéto piesne a soundtracky nemám rád, mi nevadila. Scenár na mňa pôsobil trochu nekonzistentne a zmätene, ale vo výsledku to napriek trochu dlhšej stopáži ubehlo celkom rýchlo. Mimochodom jedna z mojich prvých detských lások sa volala Nina. Našťastie je stále nažive a som rád, že to trvalo len týždeň, pretože ma aspoň po smrti nebude strašiť. ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Dal bych tři hvězdy, protože mě minimalismus filmu bavil a podobný úlety rád, ale přece jen mě, což by tolik nevadilo, u něj další tituly napadly, ale vlastně si tak ňák říkám, že romance mohla být romantictější, humor komediálnější a horor? Ten je v žánrovce asi jen kvůli Nině. Ale jinak fajn alternativa pro všechny nezávislosti-chtivé. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Melodramatická divadelná indie ujetosť, ktorú ste nevideli. Krásna kamera, absolútne geniálny pesničkový soundtrack, toľko originality už len v tej myšlienke, celé je to niekde medzi roztomilosťou a sick, zvláštnym špecifickým spôsobom dokonca sexi. Nenápadná malá kultovka ako staré filmy od McKeeho, alebo Wingarda. Len nečakať horor. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Tak teda Briti nie sú až takí suchári ako by sa mohlo zdať! Vzhľadom na produkciu ma tento film veľmi prekvapuje. Od Američanov a Japoncov by som čakala naozaj čokoľvek, preto sa mi Nina forever na Britov ani nepodobá. K filmu - Nina forever je určite niečo, čo ste zatiaľ ešte nevideli. Je to tak akurát temný a tajomný snímok, ktorý sa nikam extrémne neponáhľa. Vôbec nie je postavený na ľakačkách a podobných prvoplánových scénach, ale že ani zďaleka. Nina sa objavuje na scéne dosť často - vyzerá a aj hrá perfektne - nijak nás tým nevydesí, práveže výborne okorení dialógy (áno ten humor bol fakt skvelý) a každú posteľnú scénu (veď kto by nechcel trojku s mŕtvou bývalou súčasného partnera?). Viacero scén sa síce pohybovalo na hranici, ale nakoniec boli dotiahnuté spôsobom, že som po nich vôbec nepociťovala znechutenie alebo odpor. Úplným vrcholom celého ľadovca je kamera a strih! Myslím, že aj to výrazne dopomohlo k lepšiemu dojmu z tejto weird, sick vecičky. Síce som tak nejak na vážkach ohľadom hodnotenia, ale keďže dve mi prídu málo, tak si to zaslúži minimálne tri. ()

FAITH.BABE odpad!

všechny recenze uživatele

Asi sem fakt nebyla v rozpoložení na tenhle film, páč jinak nechápu ty hodnocení 2 a vejš. Pro mě naprosto nekoukatelná hovnoláda. K hororu to má daleko, mrtvou pizdu poplácanou krví uvidim i v Kriminálce Miami a hororem to nenazvu. Tyhle nezávislý festivalový sračkolády z duše nesnášim. Možná jsem jednoduchá, každopádně vážení, ani trochu mě to netrápí. Líná, nezáživná, nuďárna. Kéž by to bylo míň festivalový, uznávám, že by to MOHLO fungovat. Koho tenhle film nalákal cedulkou HORROR INSIDE, vyserte se na to. Ztráta času. Možná tomu za ňákej ten rok dám ještě šanci... Ale pochybuju. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama