Reklama

Reklama

Po návratu z dovolené Millerovi zjišťují, že byl jejich dům vykraden. Po úklidu nepořádku se vracejí do svých životů a snaží se setřást pocit narušení. Ale vůbec netuší, že jejich noční můra právě začala. (noelcoward73)

Recenze (35)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mě bylo obrovský zklamání. A násobí se to ještě víc tím, že v tom měl prsty můj oblíbenej rejža Adam Mason. Další věc co mě nasrala je, že se tady vůbec uvádí jméno herečky Amy Smart. Jestli se tam ukázala na 2 minuty tak je to moc. Když je tady uvedená na prvním místě rozhodně bych čekal nějakou větší roly. Příběh sám osobě je tíživej. Není to jen o vloupání. Samotný vloupání vás připraví o soukromí. A v tomhle případě to platí obzvlášť. Jenže film je bez špetky atmosféry. I přes krátkou stopáž mě film prostě nudil Mason buď vyměkl nebo je chyba ve mě. Každopádně tohle není film, kterej bych měl potřebu vidět znovu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi, velmi dobrý koncept a nejoriginálnější využití found footage formy za hodně dlouhou dobu. Tady si totiž bezpečnostní kamery po baráku nerozmístila rodina, kterou straší démoni. Ne ne, tady kamery rozmístil úchylák, který se vyžívá ve sledování nic netušících obětí. A jako by to nestačilo, ještě se jim sám schoval na půdě. Brrr. Znepokojivé, reálné, ale přesto se mi zdá, že ten koncept sám o sobě je nakonec silnější, než zážitek z výsledného filmu. Co přesně šlo udělat jinak a lépe ale nevím. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Keď sa mladá rodina vráti z dvojtýždňovej dovolenky, nevrátia sa to sladkého domova. Niekto sa totiž počas ich neprítomnosti do ich domu vlámal. Rodina sa snaží na tento problém zabudnúť, ale čoraz zvláštnejšie udalosti v ich dome ich nútia veriť, že narušitel ešte so svojou prácou nie je hotový. - Mňa tento horor celkom bavil. Hercov poznám z hororov takmer všetkých a zrovna toto sú herci, ktorí mi ako fungujúca moderná rodina vyhovujú, takže v tomto smere OK. Námet zaujímavý, aj keď v poslednej dobe čím viac rozšírený, Found Footage forma logicky opodstatnená a tempo ideálne s občasnou dávkou nepríjemného napätia. Keby to malo trochu viac brutality a záporná postava by dostala priestor otvoriť aj svoju psychickú stránku, dal by som aj vyššie hodnotenie. Takto ten záver trochu zamrzí, ale na druhej strane sa režisér aspoň nehral na nič extra ambiciózne. + herečka z Mirrors, 7500 a Patient Seven + herec z Wrong Turn, The Returned a The Other Side of the Door + herec z Larva + herec z Stranger Things + herečka z Anguish + herec z Insidious a Insidious: Chapter 2 + herečka z Shaun of the Dead ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po príchode z dovolenky nachádza štvorčlenná rodina celý dom hore nohami. Nakoľko nič nezmizlo, polícia danú udalosť uzavrie ako vyčíňanie mládeže či bezdomovcov. To čo sa však v prvom momente zdalo ako obyčajný prípad vlámania, je v skutočnosti plánovaná hra šialeného psychopata. Tento snímok Vás od samého úvodu bude natoľko naťahovať, až vám dôjde, že Vám vlastne nemá čo ponúknuť. Nábeh slušný, pričom takmer 60 minútovú nudu s občasnými atmosferickými pasážami v jadre, nezachránila ani živšia záverečná 10 minútovka. Škoda, snaha bola, no rozhodne lepšiemu "Home Sweet Home" sa "Hangman" nepriblížil ani na sto honov - 50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Koukám, že Adam Mason je takový novodobý Ed Wood.Paradoxně jeho Hangman není tak úplně špatný film.Námět je opravdu výtečný a občas vás opravdu mrazí, protože něco takového se prostě může stát, teda hlavně v americe, všichni víme, že to je země plná úchylů :).Škoda jen, že to nemělo větší tempo a závěr je úplně stupidní, protože jen co pan úchyl konečně rozjede nějaký intriky na zničení domácnosti, hned to naprosto stupidně a nepochopitelně utne.To buď režisérovi ve vteřině přeskočilo, nebo dostal malou mrtvičku.Amy Smart ve filmu nehledejte, má cameo o dvaceti vteřinách.Mělo to navíc.50%. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama