Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna Fritz (Alba Ribas), slavná a krásná herečka, nedávno zemřela. Tři mladí muži se vplíží do márnice, aby ji viděli nahou. Fascinováni její krásou se rozhodnou, že se stanou posledními lidmi, se kterými měla sex. (hajdano)

Recenze (39)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když se to umí, tak stačí jen pár eur, čtyři herci a márnice. A samozřejmě dobrý nápad, který byl sice hodně morbidní až nechutný, ale to vem čert. Prakticky po celou dobu jsem byl napnutý jak kšandy a netušil jsem, kam to celé povede. Spokojený jsem byl i na konci, ačkoliv je fakt, že tady by mě nejspíš nezklamal žádný z možných závěrů. Před takovýmhle debutem klobouk dolů. 85% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Pitevní prc by kdekomu přivodil pěknej grc, nikoliv tak ovšem trojici nafetlých idiotů, z nichž je jeden správňas, druhej posera a třetí psychopat. Potíže nastávaj v momentě, kdy se obšťastňovaná mrtvola rozhodne zkusit ještě žít. Vznikla z toho bohužel pouze bezradná série hádek, plánů a procházek chlapců i nemrtvé, aby vše ukončila zase penetrace. Byť tentokrát poněkud jiná. Člověk až žasne, jak se moc se může vléct sedmdesátiminutovej film. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem váhal, jestli si tohle španělské nekro nenechat stylově na Štědrý večer, ale zvědavost byla silnější. A silnější bylo bohužel i moje očekávání, protože Anna Fritz není žádná dekadentní úchylárna, jak jsem se těšil, ale vcelku středoproudová thrillerová inscenace v mezích zákona. Že se postavy chovají jako totální dementi mě u podobných filmů nepřekvapí, ale rozčarovaný jsem byl navíc i z obsazení role nemrtvé herečky, prý jedné z nejkrásnějších ve Španělsku. No, pokud by to byla pravda, tak tedy chudáci Španělé... nebo spíš Španělky. Aspoň že ten konec byl nakonec takový, jaký jsem si celou dobu přál, ovšem na čtvrtou hvězdu mi to stejně nestačí. A mojí nejoblíbenější filmovou nekrofilní scénou i nadále (a už asi navždy) zůstane nezapomenutelná závěrečná pasáž z Lune froide. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Docela šlušnej nápad, jakkoliv je ujetej.Jen to chtělo odvážnější finiš, protože námět, herci i stopáž sváděj k dokonalosti, ale něco tomu na lepší hodnocení prostě chybí.Rozhodně radikálnější a přímočařejší jednání pachatelů, nebo víc postav zapojených do děje, přeci jen i přes 76 minut se najdou hluchý místa.Ale jak řikám, myšlenka odvážná...tak proč sakra nepřitvrdit i v ději.60%. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byla parodie nebo horůrek a jmenoval se třeba Noc oživlých vánočních stromků, nepochybuju, že bychom se zasmáli, ale takhle mě zaráží smělost tvůrců s jakou servírují drama, kde si tři chlapi v márnici před mejdanem jen tak na rozjezd zapenetrují s toho času mrtvou ještě vlažnou hérečkou, jako starou housku na krámě. Proti gustu nic, ale i z vývoje událostí a předpokladu, že to divák ochotně spolyká, jsem nějaká otrávená. Konec to narovnal aspoň na ty 2*. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama