Reklama

Reklama

Mladá vdova Madison žije v nádherném domě spolu se svými dvěma potomky. Dům však vypadá krásně jen z venku. Rodinu, která v něm žije, straší duchové... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (56)

ZdenoLo odpad!

všechny recenze uživatele

Horor by to bol pre mňa len vtedy keby som si to kúpil na bluray/dvd. To by som sa normálne asi rozplakal a strelil si pár faciek. Nechcem tu teraz chrliť vulgarizmami tak to proste len označím ako obrovskú sračku ktorá mi už nenávratne ubrala 86 minút života. Inak režisér a zvukár si môžu podať ruky..lebo nájsť takých dvoch somárov po kope sa len tak často nevidí. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, jak si Alistair Legrand na Jamese Wana hrál. Nejsem si jistý, jestli nebudu Ďábelňákovi zbytečně křivdit, protože už mi přetekla míra trpělivosti, ale je mi to jedno. Fakt mě nebaví pořád dokola sledovat samohybný dveře v barácích, který jsou v exekuci, protože nějaká famílija má takový či onaký problém. Nasrat, nic. Do sci-fi se to překlopí až v závěru, ale s tím hororovým klišé, které mu předchazí, to působí spíš přiblbe. Pro hororové zelenáče asi OK, ale mě to neuspokojilo, i když úplný začátek zas až tak marný nebyl. 40% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Z ošklivého káčátka Ali Larter vyrostla překrásná ženská a bohužel je to jedno z mála pozitiv tohodle úplně zapadlého snímku.Musim bez debat uznat, že námět je super, atmosféra hutná a některý lekačky smrtelný pro každýho s nedorostlou srdeční chlopní, ale režisér ten složitý scénář vůbec nedokázal věrně převést na plátno a občas je v tom takový bordel, že snad i samotní tvůrci ve střižně netušili, co že to vlastně natočili na filmové plátno.Diabolical není špatný film a určitě by si zasloužil víc jak 44%, není hloupý ani nudný, ale neskutečně zmatený a strašně nedořešený.Legrand by mohl knižně vydat scénář a upravit ho, rád bych si ho přečetl, látka měla obří potenciál.55%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Já bych na The Diabolical nebyl přehnaně příkrý. Jasně, začíná to jako typická duchařina z prokletého domku, kterých je v posledních letech přetlak, některé trikové sekvence v něm působí spíše úsměvně a herecky to není žádná extratřída. Současně však režisér Legrand v nočních scénách prokazuje, že je schopný budovat poměrně strašidelnou atmosféru a když se zrovna objeví nevítaní vetřelci, dokáže mít film i v nemalé konkurenci ostatních duchařin svůj vlastní ksicht. Vyústění je navíc poměrně originálně bizarní, až je mi líto, že onen samotný nápad nebyl využit ještě mnohem lépe, potenciál byl vyšší. Zvlášť ke konci jsem měl tedy dojem z filmu v podstatě překvapivě pozitivní, byť úplný závěr to zase trochu zabíjí. Celkově lze The Diabolical dát šanci, k odepsání to imho není. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

No tohle je prostě docela špatnej horor a je hlavně podprůměrnej což je vidět když má 41%.Příběh je docela slabej, postavy jsou docela dost blbé a nesympatické, hudba je docela špatná, atmosféra tu skoro není, napětí je zde asi jenom jednou, kamera filmu je docela ok a lokace jsou docela zajímavé. No za mě 3/10. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama