Reklama

Reklama

Pod

Trailer

Obsahy(1)

Brat so sestrou sa po dlhom čase stretnú. Dôvodom pre stretnutie je správa od ich známeho. Hoci je v nej vyslovene napísané, že nemajú chodiť k odosielateľovi, súrodenci sa napriek tomu rozhodnú navštíviť jeho dom. Ich známy však celý dom zabarikádoval a tvrdí, že skrýva tajný objekt v pivnici. Oni si myslia, že je to len výplod jeho fantázie, ale muž im dokáže, že sa mýlili. To, čo sa skrýva v pivnici, im ale spôsobí obrovské problémy. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Yoshitsune

všechny recenze uživatele

Tak těžce komorní snímek a ty já rád, mám rád amaterský režiséry, mám rád když se jim dá příležitost, se předvést. A Mickey mně dostal svým předchozím filmem Ritual, (díky za doporučení Blodody ) a o tomhle film sem nic nevěděl a ani nechtěl, jednak kvůli případnému prvotnímu šoku a taky protože film má krátkou délku, takže by trailer či nějaké info by vyzradilo moc. No co napsat k tomuhle filmu ? No jak napsali někteří, mistři hororu, je v mnohém připomíná Brouka a šílenství, paranoidní chování Martina se každou vteřinou stupňuje, a je jen kousek od zhroucení a naprostého výbuchu . K tomhle filmu se to docela horko těžko píše, ta délka je fakt malá (zase další film, který mohl být delší) a ono nevyzradit nic důležitého a zároveň, vypsat ze se ty pocity, to je fakt záhul. Nooo hodně se mi líbila první polovina filmu, kde sem prostě okusoval hranu stolu samou nervozitou a druhá polovina, ta se prostě zvrhla v docela šílený masakr, což je překvapivé, protože film má tři protagonisty (opravdu, jen tři ??) takže film přitlačí na pilu, tak brutálním způsobem, že sem zase začal okusovat tu hranu stolu. Sice sem moc k postavám nepřilnul možná až na Eda (hezký knírek), hudba taky stojí za zmínku a onen bubák, je hezky udělaný a docela fuj. Hlavně o dost lepší, než Dark Was the Night, který zklamal sice né fatálně, ale přeci jenom Pod boduje. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento kousek mi už dlouho ležel na disku (no ostatně jako další hromada filmů), ale konečně přišla na něj řada při náhodném výběru a já můžu jen konstatovat, že jde skutečně o zajímavý počin (to však neznamená, že by to byla nějaká nezapomenutelná pecka). Během sledování jsem pořádně nevěděl, co si o tom všem mám myslet. Vážně mu tak hrabalo, nebo za vším bylo něco mnohem zlověstnějšího? Režisér nás docela dlouho nechal tápat a tak nějak spoléhal na divákovu fantazii. Což bylo samozřejmě jen a jen dobře.    Trojice sourozenců nepatřila a dozajista ani patřit nebude mezi velké oblíbence pro většinu diváků. Zatímco Ed byl ještě jakžtakž snesitelný, ti zbylí dva…Lyla poleze většině lidí na nervy svou uřvaností a nepříliš velkou inteligencí, ale za to Martin – jo tak to byl dobrý psychopat a magor. Alespoň jsem si to většinu děje myslel. Brian Morvant podal excelentní výkon a ať nikdo netvrdí, že na něčem nejel. Buď na drogách, nebo chlastu. Čekal jsem, co se z toho nakonec vyklube a ono se v tom sklepení vážně cosi vyklubalo…   Cosi co sice nemělo zrovna okouzlující visáž, ale svůj účel to splnilo. Vládní experiment nebo mimozemský tvor? Jo tak to se nechte překvapit. V závěru se na scéně objeví i starý známý Larry Fessenden. Tento film nám nabídne několik vskutku povedených momentů, atmosféra rovněž není špatná, ke konci se i přitvrdí, ale jako celek to prostě v mých očích i tak byl spíš jen průměrný kousek. Neskutečně mi lezla na nervy ta uřvaná kráva. 50% ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Dnes může film točit kde kdo a s originálním nápadem a kvalitou si už těžkou hlavu nedělá. To je případ snímku POD, který se od samého začátku neskutečně táhne a i přes svou stopáž 78 minut, dokáže neskonale nudit. Neopepří to ani samotný akčí závěr, kdy jde člověku hlava kolem, protože tolik informací najednou, lze těžko pobrat a máte v tom akorát guláš. 20% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Hned několikrát jsem si ze začátku vzpomněl na Brouka, až mi to podivné přišlo (paranoia, alobal, škrábance, zuby). Předváděné madness Larryho Fessendena je sice hodně nepříjemné, překvápko v suterénu taky ujde, bohužel zakončení a výsledný efekt mi nepřišel moc uspokojivý, takže hodnotím za skoro čistý dvě a pevnej v kramflecích říkám, že dřívější letošní příšerka mě bavila i přes svou nataženost mnohem víc. 49% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Snesitelná, hororově-mysteriózní jednohubka. Keating chtěl natočit něco jako epizodu Twilight Zone, Krajních mezí či X-Files roztaženou na celovečerní stopáž, což se mu myslím povedlo. Otázka je, jestli to stačí. Mně tentokrát asi ano, mladý režisér má před sebou doufám ještě spoustu filmů na to, aby svůj nesporný talent vypiloval v nějakou opravdovou pecku. Pod je občas příjemně atmosférický, paranoidní až strašidelný, ale zároveň tak nějak málo soustředěný, kdy mi některé scény mi připadaly jak z jiného filmu a vytrhávaly mě ze zážitku. Jo a Lyla, kterou hraje Lauren Ashley Carter, je asi největší kráva v dějinách kinematografie. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama