Reklama

Reklama

Pod

Trailer

Obsahy(1)

Brat so sestrou sa po dlhom čase stretnú. Dôvodom pre stretnutie je správa od ich známeho. Hoci je v nej vyslovene napísané, že nemajú chodiť k odosielateľovi, súrodenci sa napriek tomu rozhodnú navštíviť jeho dom. Ich známy však celý dom zabarikádoval a tvrdí, že skrýva tajný objekt v pivnici. Oni si myslia, že je to len výplod jeho fantázie, ale muž im dokáže, že sa mýlili. To, čo sa skrýva v pivnici, im ale spôsobí obrovské problémy. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Přímočarý příběh o sourozencích, z nichž jeden je magor, pobývá dočasně v chatě v lesích u jezera a ve sklepě má monstrum. Tvůrci hrají na to, že divák si nemá být jistý existencí tajemné zrůdy. Současně je ale třeba být na pochybách. Proto se do filmu vloží úvahy o tajných vojenských experimentech, i když by stejně tak mohli za vším stát zlí emzáci. Naštěstí vše skončí dobře, a tak má divák po starostech. Nízkorozpočtový snímek má pěknou kameru, slušnou hudbu (dokud se nezmění v děsivé třískání a vřískání, které má nejspíš sledujícím přivodit zástavu srdce) a místy i napětí. Když chybí brilantní psychologie, tak bych šel cestou nekompromisního gore....nestalo se. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za poslední dobu je Pod alespoň koukatelná žánrovka, avšak očekávání opět neobstála. Plusem je krátká stopáž, zajímavý konec a především závěrečných atmosférických 20 minut hraje slušně na divákovy nervy, kde potěší i krásné překvápko ve sklepě. V noci a se sluchátky bych se nedivil, kdyby měl někdo nahnáno, předpoklady na to zde jsou. Minusem je zbytečně přehnaná uřvanost zúčastněného tria a delší rozjezd. Absence krve či jump scares je také škoda. Story 5/10, Atmosféra 7/10, Gore 2/10, Vizuál 5/10, Akce 3/10, Zábavnost 5/10.60% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dvaja súrodenci žijúci vo veľkomeste, prichádzajú po zmetenom odkaze svojho brata na chatu do neďalekých hôr, aby mu dopomohli k opätovnému postaveniu na vlastné nohy. Martin totiž trpí schyzofréniou, pričom bol nejeden krát hospitalizovaný na psychiatrii. Tento krát sa ale súrodenci presvedčia, že nie vždy je vidina človeka s chorou mysľou naozaj milná. Neviem. Uznávam snahu tvorcov o počiatočné vykreslenie psycho drámy, kedy spolu vzájomne komunikuje človek zdravý, s osobou narušenou. Scény pôsobia pomerne realisticky, pričom pomerne solídne zvládol svoju úlohu najmä "Martin". Bohužiaľ od hororu predsa len očakávam viac. Posledná 20 minútovka mi napriek slušnej atmosfére príde proste málo, aby ma "POD" i pri tak krátkej stopáži uspokojil. Gore takmer žiadne, rozuzlenie bolo naznačené omnoho skôr ako sa môže bežnému divákovi zdať, takže akýže to šok zo záveru? Tuctovka za - 45%. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Dnes může film točit kde kdo a s originálním nápadem a kvalitou si už těžkou hlavu nedělá. To je případ snímku POD, který se od samého začátku neskutečně táhne a i přes svou stopáž 78 minut, dokáže neskonale nudit. Neopepří to ani samotný akčí závěr, kdy jde člověku hlava kolem, protože tolik informací najednou, lze těžko pobrat a máte v tom akorát guláš. 20% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tady opět platí heslo - za málo peněz hodně muziky. Kamera i zvuk jsou parádní. Horší je to z hlavním hereckým triem. Martin ušel, ale Lyla a Ed byli na ranu. Filmu ale nechybí napětí a atmosféra. Rozhodně nenudí a to i přesto že se v podstatě do 45 minuty jenom žvatlá a nic se neděje. Scénář je jednoduchej a ve snaze o originálnost zakončí film Mickey Keating ( pro mě ) nešťastným způsobem. 76 minut slušné zábavy. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama