Reklama

Reklama

Pod

Trailer

Obsahy(1)

Brat so sestrou sa po dlhom čase stretnú. Dôvodom pre stretnutie je správa od ich známeho. Hoci je v nej vyslovene napísané, že nemajú chodiť k odosielateľovi, súrodenci sa napriek tomu rozhodnú navštíviť jeho dom. Ich známy však celý dom zabarikádoval a tvrdí, že skrýva tajný objekt v pivnici. Oni si myslia, že je to len výplod jeho fantázie, ale muž im dokáže, že sa mýlili. To, čo sa skrýva v pivnici, im ale spôsobí obrovské problémy. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Překvapivě celkem solidně zahrané, ačkoliv toho řvaní tu bylo až moc. Zejména dáma ječela i ve chvílích, kdy to bylo naprosto zbytečné a míň ukřičená mohla být i paranoia jedné z postav. Ale dalo se to přežít. Co se týče potvory, tak ačkoliv nejsem přítelem rychlých střihů a splašené kamery, tak tady byly oba neduhy použity k mé plné spokojenosti a podařilo se jim vymazat neodstatek financí. Podobné žánrovky vždycky potěší. 60% ()

Yoshitsune

všechny recenze uživatele

Tak těžce komorní snímek a ty já rád, mám rád amaterský režiséry, mám rád když se jim dá příležitost, se předvést. A Mickey mně dostal svým předchozím filmem Ritual, (díky za doporučení Blodody ) a o tomhle film sem nic nevěděl a ani nechtěl, jednak kvůli případnému prvotnímu šoku a taky protože film má krátkou délku, takže by trailer či nějaké info by vyzradilo moc. No co napsat k tomuhle filmu ? No jak napsali někteří, mistři hororu, je v mnohém připomíná Brouka a šílenství, paranoidní chování Martina se každou vteřinou stupňuje, a je jen kousek od zhroucení a naprostého výbuchu . K tomhle filmu se to docela horko těžko píše, ta délka je fakt malá (zase další film, který mohl být delší) a ono nevyzradit nic důležitého a zároveň, vypsat ze se ty pocity, to je fakt záhul. Nooo hodně se mi líbila první polovina filmu, kde sem prostě okusoval hranu stolu samou nervozitou a druhá polovina, ta se prostě zvrhla v docela šílený masakr, což je překvapivé, protože film má tři protagonisty (opravdu, jen tři ??) takže film přitlačí na pilu, tak brutálním způsobem, že sem zase začal okusovat tu hranu stolu. Sice sem moc k postavám nepřilnul možná až na Eda (hezký knírek), hudba taky stojí za zmínku a onen bubák, je hezky udělaný a docela fuj. Hlavně o dost lepší, než Dark Was the Night, který zklamal sice né fatálně, ale přeci jenom Pod boduje. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za poslední dobu je Pod alespoň koukatelná žánrovka, avšak očekávání opět neobstála. Plusem je krátká stopáž, zajímavý konec a především závěrečných atmosférických 20 minut hraje slušně na divákovy nervy, kde potěší i krásné překvápko ve sklepě. V noci a se sluchátky bych se nedivil, kdyby měl někdo nahnáno, předpoklady na to zde jsou. Minusem je zbytečně přehnaná uřvanost zúčastněného tria a delší rozjezd. Absence krve či jump scares je také škoda. Story 5/10, Atmosféra 7/10, Gore 2/10, Vizuál 5/10, Akce 3/10, Zábavnost 5/10.60% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Režisérov rok a pol starý, debutový Riťuál si už pravdupovediac nepamätám, čo práve úchvatná vizitka nie je, ale shit to zrejme nebol, keďže som mu dal pohodové tri. A táto za pár šupiek natočená novinka asi sama o sebe tiež priveľké ambície nemá, keďže sa promočne snaží zaujať maximálne tak prirovnávaním k epizóde z Aktov X. V porovnaní s nimi je však 2x tak dlhá, o polovicu prázdnejšia, menej účinná a chýbajú jej charizmatické postavy. Takže za pozornosť stojí hlavne úvod a záver, zvyšok je skôr takou nevyhnutnou vatičkou a prekáračkou (ne)hereckého tria, kde toho človek pochytí viac ušami než očami. Ale obsahovo vcelku fajn; ja mám podobnú tematiku rád, vo finále sa dostavil aj kus atmosféry a celé sa to ukončilo vhodne. No pokiaľ má človek chuť na vydarený, nový sci-fi horor (trebárs aj v duchu X-Files), tak minuloročný "Almost Human" je uspokojivejšou voľbou. Dodatok po cca roku: pri druhom pozretí na mňa účinkovali skôr len pozitíva a tak spokojne pridávam ďalšiu hviezdu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tady opět platí heslo - za málo peněz hodně muziky. Kamera i zvuk jsou parádní. Horší je to z hlavním hereckým triem. Martin ušel, ale Lyla a Ed byli na ranu. Filmu ale nechybí napětí a atmosféra. Rozhodně nenudí a to i přesto že se v podstatě do 45 minuty jenom žvatlá a nic se neděje. Scénář je jednoduchej a ve snaze o originálnost zakončí film Mickey Keating ( pro mě ) nešťastným způsobem. 76 minut slušné zábavy. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama