Reklama

Reklama

Mr. Robot

(seriál)
  • USA Mr. Robot
Trailer 1
USA, (2015–2019), 36 h 52 min (Minutáž: 41–65 min)

Tvůrci:

Sam Esmail

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Rami Malek, Carly Chaikin, Christian Slater, Portia Doubleday, Martin Wallström, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen, Michel Gill, Grace Gummer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Seriál Mr. Robot, ověnčený Zlatým glóbem za nejlepší televizní drama, sleduje mladého programátora Elliota (Rami Malek), který zdokonalil umění počítačového hackerství. Elliot trpí vysilující sociální fobií. Má pocit, že se s okolním světem může bavit pouze tak, že hackuje jejich přístroje. Když zrovna nepracuje jako inženýr kybernetické bezpečnosti, používá své hackerské dovednosti k ochraně těch, na kterých mu záleží. Svět Elliota, rozčarovaného z moderní společnosti, se náhle změní poté, co potká Mr. Robota (Christian Slater), záhadného vůdce tajné hackerské organizace, která chce s jeho pomocí zničit nadvládu jednoho procenta nejmocnějších lidí světa a zažehnout celosvětovou revoluci. (HBO Europe)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (391)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Malek ako mladý Elliot bol skvelá voľba ... aj zjavom a aj prejavom. Vo štvrtej epizóde sa aj Wallstrom parádne vyfarbil. Posledné časti boli naozaj skvelé, neskutočná mela, chaos, rozuzlenie, zauzlenie ... krásne si nás pripravili a nažhavili na novú sériu. Sama som riadne zvedavá. Nielen v poslednej časti prvej série fantastická muzika, hlavne keď vypukne ten chaos a do toho tá kolotočová. Fakt skvelé. Videné v rámci Season Challenge Tour ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Mr. Robot je skvelým seriálom s množstvom výnimočne originálnych epizód, ktoré "dajú do vačku" väčšinu aktuálnej seriálovej tvorby. Prakticky všetci herci svoje postavy zosobnili na jednotku, príbeh hackera bojujúceho s boháčskou elitou a zároveň svojou psychikou bol mimoriadne pútavý, ale... plné hodnotenie dať jednoducho nemôžem. Mám pocit, že niektoré dejové línie nemali príliš veľké opodstatnenie a dej bol čas od času skutočne prekombinovaný rôznymi zvratmi a drobnými vsuvkami, ktoré nedávali zakaždým zmysel. A musím sa priznať, že sa mi do nových častí občas veľmi nechcelo, pretože pôsobili až príliš komplikovane, na čo som nemal každý deň chuť. Keď už však prišlo do "tuhého", vedel som v priebehu dňa zhltnúť aj polovicu série. ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele

Že se dá předvídat jeden zvrat, nevadí. Že se jich dá předvíat tak pět, a polovina z těch, které ne, moc nedávají smysl, to už je horší. Pár postav připomíná karikatury (prakticky všichni hackeři ve fsociety a Tyrell Wellick) a v rámci liberality je zde přegayováno. Jinak jde ale o povedený seriál s velkým potenciálem do budoucna. ()

Bane_Boss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepředstírat bolí a my jsme zbabělci. FUCK the society!! Tento citát je život víc než slovo život sám. Za svůj život jsem chtěl být anarchista, rocker, rapper, pilot kosmické lodi, kurátor, trpaslík, elf, psanec, motorkář, real genstrz, dobrý syn, inteligentní vězeň, který uteče z vězení, terorista, agent CIA co nahání teroristy, Temný rytíř, Profesor Xavier, Hannibal Kanibal, Jack Dawson, Dean Winchester, Sherlock Kambrbeč, doktor, Doktor, Niki Lauda nebo James Hunt(to už nevim) pak vole to máš ještě Texaský masakr motorovou pilou jsem chtěl byt, mrdlý úředník, který po nocích zabíjí ženské, výrobce figurín, který je dělá z dívek, lulek, Viking Lothbrok, policajt v důchodu, kterého zavolají na jednu poslední prácičku, soukromý očko, finanční poradce, DJ, John Connor, chirurg na počátku 20.století, Tony Montana, Pokrevný bratr, Mistr Býn, Kenny, Slepičí úlet, Mikuláš, Ted, Snouborďák, Rafťák, Podvraťák, Feťák, sexbomba od vedle, Frank ze Tří kamarádů a Jerryho a pak myslím, že aj vlk nebo divočák. No a po tomto seriálu chci být real hacker, tak jdu študýrovat html kódy a hovna. Do konce zaří shodím CSFD a převezmu velení - žádné reklamy, sexy obrázky, život, kokina!! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Esmail stvořil seriálový skvost, předvedl světu hromadu neokoukaných herců a potěšil několika zatraceně stylovými twisty. Přes všechny klady, ale závěrečná série doplatila na překombinovanost a nutnost odpovědět na všechny otázky. Postavy mi totiž tak přirostly k srdci, že bych si pro některé představoval přeci jen lepší konec. S1: 95% S2 - S3: 90% S4: 85% ()

Galerie (663)

Zajímavosti (58)

  • Elliot (Rami Malek) má zalepenou kameru svého notebooku páskou, protože ví, jak snadné je ji hacknout. V seriálu se hackne Cisco (Michael Drayer) pomocí cedéčka do Angelinina notebooku a pak ji sleduje pomocí webkamery. (Axarus)
  • V cca 5. minutě se na obrazovce objeví rozvrh FBI agentů se jmény. Ve skutečnosti jsou to jména, kteří na tomto seriálu pracovali. (Leopard105)
  • V 6. epizodě 1. série se objeví český antivirus Avast. (kiwi135)

Související novinky

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

21.01.2023

Zatímco pokračuje v práci na sequelu k jeho komiksovému Batmanovi, rozhlíží se mezitím režisér Matt Reeves (Válka o planetu opic) i po dalších zajímavých projektech. A jeden takový mu nyní právě… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Freddie Mercury míří do kin

Freddie Mercury míří do kin

06.11.2016

Biografie největší hvězdy Queenů se chystá už řadu let. Freddieho Mercuryho si měl zahrát Sacha Baron Cohen (Borat, Diktátor), ten ale po neshodách se členy kapely z projektu odstoupil. Hudebníky… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama