Reklama

Reklama

Mr. Robot

(seriál)
  • USA Mr. Robot
Trailer 1
USA, (2015–2019), 36 h 52 min (Minutáž: 41–65 min)

Tvůrci:

Sam Esmail

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Rami Malek, Carly Chaikin, Christian Slater, Portia Doubleday, Martin Wallström, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen, Michel Gill, Grace Gummer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Seriál Mr. Robot, ověnčený Zlatým glóbem za nejlepší televizní drama, sleduje mladého programátora Elliota (Rami Malek), který zdokonalil umění počítačového hackerství. Elliot trpí vysilující sociální fobií. Má pocit, že se s okolním světem může bavit pouze tak, že hackuje jejich přístroje. Když zrovna nepracuje jako inženýr kybernetické bezpečnosti, používá své hackerské dovednosti k ochraně těch, na kterých mu záleží. Svět Elliota, rozčarovaného z moderní společnosti, se náhle změní poté, co potká Mr. Robota (Christian Slater), záhadného vůdce tajné hackerské organizace, která chce s jeho pomocí zničit nadvládu jednoho procenta nejmocnějších lidí světa a zažehnout celosvětovou revoluci. (HBO Europe)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (392)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto ožehavé téma mám rád a ze začátku mě to celkem bavilo sledovat a postupem času jsem se musel nutit, abych první řadu dokoukal. O závěrečné příběhové zvraty sice není nouze a ten největší na mě poměrně příjemně zapůsobil, ovšem tato látka je na mě zřejmě až příliš složitá abych jí chápal a orientoval se v tom, což potvrdila i nadále schizofrenní druhá série...50% ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Nemám ve zvyku hodnotit seriál po prvním díle, ale zde jsem se bohužel nemohl udržet. Tak briliantní nástup seriálu jsem neviděl už od dob... vlastně ani nevím od jakých dob, snad žádný seriál neměl tak solidní, promyšlený a scénáristicky úchvatný nástup. Malek má rozhodně na to, stát se novým kybernetickým Dexterem! Po prvním díle jasných 100%. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte důkladnou exkurzi do světa hackerů, anebo pokud doufáte, že se u seriálu naučíte programovat snadno a rychle, jste na omylu. Pan Robot z moderního světa informačních technologií sice těží, ale neutápí se v něm tolik, jako ve vnitřním psycho světě hlavního hrdiny. Občasné hackování slouží jen jako nástroj k dosažení určitých ideologických cílů, kterým budete jistě rozumět i pokud jste počítačoví análfabeti. Seriál je postupem času dějově chudší a chudší, naopak ale každý díl dokáže zaujmout svou prapodivnou atmosférou a oním vnitřním světem hlavního hrdiny. Je v tom špetka psychologie, špetka filozofie, nezanedbatelná dávka halucinací a háv hypermoderního světa. Druhá série by se dějově dala shrnout do 2 dílů, ale přesto ve vás každý díl něco zanechá. Kdo by to byl řekl, že zdánlivě IT seriál bude více o pocitech a emocích než o chladných faktech? 8/10 ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Prakticky totožný názor s uživatelem novoten. Super start, ale pak je to až moc psychadelické, přehnaně nereálné a zvraty tak idiotské, že když by o tom věděl člověk hned ze začátku, tak mu ty scény prostě nebudou dávat smysl... Prostě to přehnali. A tak krásný start... Zrovna vychází 2. sezóna a já nemám nejmenší chuť se na to podívat... 50% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Esmail stvořil seriálový skvost, předvedl světu hromadu neokoukaných herců a potěšil několika zatraceně stylovými twisty. Přes všechny klady, ale závěrečná série doplatila na překombinovanost a nutnost odpovědět na všechny otázky. Postavy mi totiž tak přirostly k srdci, že bych si pro některé představoval přeci jen lepší konec. S1: 95% S2 - S3: 90% S4: 85% ()

Galerie (663)

Zajímavosti (58)

  • Elliot (Rami Malek) má zalepenou kameru svého notebooku páskou, protože ví, jak snadné je ji hacknout. V seriálu se hackne Cisco (Michael Drayer) pomocí cedéčka do Angelinina notebooku a pak ji sleduje pomocí webkamery. (Axarus)

Související novinky

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

21.01.2023

Zatímco pokračuje v práci na sequelu k jeho komiksovému Batmanovi, rozhlíží se mezitím režisér Matt Reeves (Válka o planetu opic) i po dalších zajímavých projektech. A jeden takový mu nyní právě… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Freddie Mercury míří do kin

Freddie Mercury míří do kin

06.11.2016

Biografie největší hvězdy Queenů se chystá už řadu let. Freddieho Mercuryho si měl zahrát Sacha Baron Cohen (Borat, Diktátor), ten ale po neshodách se členy kapely z projektu odstoupil. Hudebníky… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama