Reklama

Reklama

Extáze Wilka Johnsona

(festivalový název)
  • Velká Británie The Ecstasy of Wilko Johnson
Trailer

Obsahy(1)

Někdejší enfant terrible britské punkové scény, režisér hudebních dokumentů Julien Temple natočil obdivuhodně optimistický a energií sršící snímek o legendárním rockovém kytaristovi, z něhož ve filmu vyzařuje uvolněnost a dobrá nálada. Je to o to podivuhodnější, že Johnsonovi diagnostikovali neoperovatelný nádor a zbývá mu méně než rok života. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Vezměte si skvělou a inspirující osobnost, abyste ji vzápětí utopili v přesyceném filmu s naprosto neadekvátní stopáží, která dává prostor akorát k opakování toho, co jste už vlastně někdy před chvílí slyšeli. Stejně jako se Wilko zbavil svojí zhouby, měl by se dokument zbavit minimálně čtvrtky svých rozměrů. ()

Reklama

billyador 

všechny recenze uživatele

IFFKV Pokud nemáte zrovna náladu na rozjímání o životě a smrti, asi si raději nechte ujít. Ocení spíše třicátníci a výš. Jinak stopáž je docela vražedná, hodina by stačila. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Atmosféra a Wilkovo energie mě pohltily, ale je fakt, že se trochu opakoval a místo toho tam mohli víc p(r)omlouvat i jeho kámoši. "Jedno období pro mě život znamenal tripy na LSD a tu nudu mezi nima." (70%) ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Dr. Feelgood jsou super a Wilko Johnson ma charismatu na rozdavani, ale tenhle "dokument" je az prilis stylizovany (kvanta ilustracnich zaberu a scen z jinych filmu, bergmanovske sachy se smrtkou), tematicky nekonzistentni, a zbytecne dlouhy. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama