Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Materiálne zabezpečený muž menom Jack (Henry Rollins) má najradšej samotu a dlhý spánok. Jeho jediným koníčkom je hra Bingo a jedinou povinnosťou zaobstarať si potravu. Už dlhší čas si všíma, že ho sleduje skupina chlapov, ale vždy si s nimi dokáže poradiť, takže pre neho nepredstavujú hrozbu. Všetko sa však zmení vo chvíli, keď sa dozvie, že má dcéru Andreu (Jordan Todosey). Jeho život sa po jej príchode mení zo zabehnutého stereotypu na nezastaviteľnú jazdu. Skupina prenasledovateľov si totiž uvedomí, že Jackova dcéra by mohla poslúžiť ako dobrý spôsob, ktorým by sa k nemu mohli dostať a navždy ho odstrániť. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Henry Rollins je neskutečný démon.Z jeho postavy sem dostával záchvaty smíchu a doslova si ho zamiloval.Tenhle nenápadný film s velkolepou pointou měl určitě navíc.Mrzelo mě, že režisér zbytečně šetří násilím a vynechává scény.Proč třeba nebyla ve filmu vidět ta přestřelka v bistru nechápu.Film není pro masový publikum a tyhle zpátečky film neskutečně brzdí celou stopáž.Z námětu smrdělo velké Hollywoodské béčko nebo dokonce seriál, ale Krawczyk si natočil svůj malý film, který jde svou cestou a kdyby měl větší odvahu, 5* bych rozhodně nešetřil, protože miluju cynický a bezohledný humor v porci neskutečně brutálního násilí.Za mě milé překvapení.70%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po vydařeném béčku Wrong Turn 2 další plnohodnotná herecká příležitost pro Henryho Rollinse, z čehož mám radost, protože tenhle podmračený pesimistický chlápek je mi hodně sympatický. Takže mi ani nevadilo že hraje trochu toporně, že toporný je i námět a scénář, a docela jsem si tuhle béčkovou blbůstku spokojeně užil. K ději sotva co říct bez spoilerování, snad jen, že se jedná o brakové pokračování jednoho známého starozákonního příběhu odehrávající se v současnosti. Jen nevím, proč měl Henry na zádech stopy po amputovaných křídlech, když synové Adamovi nebyli andělé. Ale Amerika je země neomezených možností i blbostí, takže... ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Před dvěma měsíci jsem si řekl He Never Died by se mohl objevit i v letošní topce, nemýlil jsem se, ale bohužel v Topce zklamání roku 2015. Víceméně bez příběhu, bez tempa s otravným nesympatickým hlavním hrdinou, s minimem gore s nefungujícím humorem a s televizním lookem, opravdu zde není nic k chválení a je až zarážející, že zrovna tohle patří mezi nejlépe ohodnocené horory na IMDB za letošní rok. Trpěl jsem a závidím všem, kteří ne. 35% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak určitě se na tuhle story o nesmrtelným strejdovi dalo podívat ale není to nic z čeho bych si sednul na prdel. Nemělo to žádnej extra oslnivej děj a chvíli jsem si musel zvykat i na Henryho Rollinse v roli "Jacka". Z filmu si odnesu fakt jednu povedenou scénu a třeba hlášku" Nejsem fanda 9mm(ráže). Preferuji něco co mnou může projít....Případný znovu shlédnutí někdy v budoucnu spíš ale vylučuji. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě napínavý a strhující snímek, u kterého jsem si snad poprvé za svou "filmů-sledující kariéru" uvědomil, že je skoro konec filmu a já jsem ještě ani nehrábl do misky s brambůrkami. Tak moc jsem byl do filmu zakoukaný. Henry Rollins svou roli ztvárnil naprosto bezkonkurenčně a chladně, tak jak to mělo být. K tomu opravdu klobouk dolů. Snímek a především jeho nápaditost a oproštění se od stereotypu měli určitě na víc, ale já jsem i tak velice spokojen. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama