Reklama

Reklama

Království se zmítá v chaosu a temné síly vítězí nad dobrem. Jedinou záchranou je zrcadlo... Jenže toho využívá i zlý a chamtivý Rumpelstiltskin. V současném světě bude muset vynaložit Avengers tým složený z princezny Sněhurky, Popelky, Červené karkulky, Lociky a Šípkové Růženky velké úsilí, aby zabránil tomu nejhoršímu! Zachrání superhrdinští strážci náš i svůj svět před hrozbou Rumpelstiltskina? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Proč u tohoto filmu ztrácet drahocený čas? V mém případě to byl bývalý kulturista a (ne)herec Lou Ferrigno, protože jeho Iron John (Železný John) je taková lacinější verze Hulka. Casper Van Dien nepředvedl herecky vůbec nic a má pouze zajímavé jméno Rumpelstiltskin (Rumplcimprcampr nebo Rampelník). ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Má to na svědomí Asylum a jmenuje se to Avengers Grimm, může to být dobré? Samozřejmě že ne. Ten nápad úplně debilní není, udělat superhrdiny a superpadouchy z pohádkových postav, teda jenom kdyby to byla parodie. Tohle se teda bohužel bere strašně vážně, ale i tak, ten nápad je tak bizarní, že se tomu prostě nejde nesmát. Jinak to ale celé stojí za prd, je to nudné, tupé, má to hrozné efekty a nedává to smysl, (a já si neodpustím rýpnutí) takže je to stejné jako Avengers od Marvelu, akorát tam ty efekty byly dobré, jinak je to ale úplně stejné. Každopádně to bylo tak blbé, jak jsem podle názvu čekal a místy jsem se celkem dobře tou blbostí bavil, takže 2*. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Cha chá! Parádní pomsta Marvelu!!! Asylum se s tím prostě nemaže a cokoliv natočit pro ně nepředstavuje problém. Jasně, že tohle je další sračka z tragickými triky a jeblým dějem, ale já se škodolibě bavil a neměl jsem pocit, že by to bylo horší než ty hrdinský superblbosti co na nás chrlí kina. Takže za 2*? Proč ne.30% ()

beso74 

všechny recenze uživatele

V ére, keď má každá filmová spoločnosť, čo za niečo stojí, nejakú tímovku, rozhodli sa aj Azyláci pre niečo podobné. A aby ostali svojmu menu verní, niečo si požičali z Avengers (dokonca aj polovicu titulu) a niečo od bratom Grimmovcov (autorské práva sú už hodných pár liet v pase, tak nehrozí žiaden súd). Komando princezien už v Šrekovi ukázalo, čoho všetkého je schopné, tu sa z rozprávok a močiarov presunulo priamo do súčasného L.A.. Na pomery spoločnosti je to až prekvapujúco prijateľné, divák si to môže pozrieť dokonca bez toho, aby začal trpieť samovražednými sklonmi. O zábavu sa tu stará prekvapujúco Casper Van Dien, ktorý si svoju postavu diabolského ničomníka túžiaceho po svetovláde na všetkých stranách zrkadla, s veľkou chuťou užíva. Navyše, ani tie princezné nie sú na zahodenie (Červená Čiapočka sa obzvlášť vydarila). Škoda tej všadeprítomnej nelogikosti, nudy uprostred filmu a zhovadilých efektov, ale ruku na srdce, to by už potom nebolo Asylum... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem věděl, že tohle bude béčko, ale doufal jsem, že to bude dobré béčko, takové to zábavné, kdy se alespoň zasmějete. Bohužel to se nekonalo a nezachrání to i výborný Lou Ferrigno, který zase hraje "to svoje". Myšlenka celkem vtipná, přece jen ty moderní verze pohádek a jejich mišmaše celkem letí, ale tohle opravdu nepřináší nic zásadního, co by dokázalo strhnout. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Lou Ferrigno, ktorý bol jedným z prvých predstaviteľov Hulka, stvárnil v tomto filme postavu, ktorá sa svojimi schopnosťami a výzorom Hulkovi podobá. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama