Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film propagovaný jako „první hororový sexuální snímek" se odehrává v opuštěném zámku. Umělec Frédéric Lansac je silně rozrušený, když je krása jeho ženy zničena ohněm. Tradiční lékařství nepomáhá, tak na něj rezignuje. Namísto toho žádá o pomoc podlého plastického chirurga a společně chytí ženy s krásnou kůží, kterou jeho manželka tak zoufale potřebuje. (Karlos80)

(více)

Recenze (5)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Nadržení trpaslíci, všeho schopní násilníci?“ Ani ne. Spíš to vypadalo, že chudáci liliputi vůbec neví, co mají s brunetkou v negližé vlastně dělat a že oba tápou, kudy tudy a čím. Nekonečné válení ve slámě odnikud nikam pak ukončila rána židlí, která ukončila i naděje očazené zámecké paní na nový image. Kdeže horor nebo soft péčko, romantické drama je to! Místo zklamání, že Mulotovým dámám zde pod sukní ještě nic nehvízdá, si užijte dojemný tragický příběh, zajímavé spojení zachovalého zámku se zříceninou gotického hradu a sličnou ošetřovatelku, která sama potřebuje ošetřit. Jo jo, měl se o očazenou Annu starat zdravotní bratr a byl by klid. OKÉNKO VE VĚŽI: [][] Co objevil malíř Féderic Lansac? Ameriku. Že není ošklivých žen, jen malíři bez fantazie. Erotiku. Pohříchu, té jen co by se za podvazkový pás vešlo. Rotyku. Zejména závěrečný boj Lansaca s liliputem ozbrojeným halapartnou měl grády. [][] Zaujal i Romerův institut krásy, kde paničkám dávali pleťovou masku... na zadečky. Hvězda navíc za nečekaný závěr s viselcem. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nestydatá kopie "Eyes Without A Face" (59) a několika dalších filmů, třeba "Mill of the Stone Women" (60) nebo "Awful Dr. Orloff" 62). Každopádně začíná to dobře: máme tu dobré tempo, krásnou scenérii, pěknou expresivní hudbu, dobré dekadentní atmosférické prvky spolu se zdravou dávku špinavosti, a také skvělé ženské obsazení; ale po 40. minutách koukání na tenhle evropský, krásně barevný (jistý smysl pro barvy tady je to snímku nelze upříti) rádoby-art, výsledek; zmatená a bizarní směs gotiky a špinavosti, s totální absencí napětí, plná dlouhých scén a celou řadou nesmyslů (nezáživné vyprávění, vzpomínky etc). Nuda převládá. Průměrný film, bez většího lesku, ale se spoustou krásných hereček a lechtivé erotiky, která je zde cítit z celého ovzduší. Kultovní exploitation herec Howard Vernon v roli zlověstného lékaře který je pověřen provést plastikou chirurgii obličeje umělcovi manželky (o který přišla při požáru - docela povedená scéna), se zdál být vhodnou volbou pro tento film. O filmu se také mluví jako o prvním sexy-hororovém filmu (viz lákavý slogan k filmu), a asi to tak i bude. Režisér Mulot se později proslavil celou řadou převratných francouzských hard-core filmů (viz "Pussy Talk" nebo "La Femme Object"). Nej scéna: znásilnění pohledné brunety trpaslíky (Olav a Igor si říkali), scéna kde sice vidět nic není, ale na pohled je to celé celkem nepříjemné. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jenž dokáže nalákat nálepkou, že by mělo jít o „první hororový sexuální snímek". Milovníky gotických snímků jistě naláká i prostředí ve kterém se vše odehrává což je starý opuštěný zámek v němž slouží dva liliputi. Olav a Igor. Hororové diváky určitě potěší i účast Howarda Vernona. Nahota, lehčí erotika a nápad s kterým by se dalo pracovat. Ani to nestačí abych mohl dát alespoň 3hvězdy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak jako sexuální či erotický horor mi to moc nepřišlo. Tohle mi spíše přišlo jako gotický horor. Ne nejlepší ale ani ne nejhorší. Film má celkem slušnou atmosféru hradu ve kterém se film odehrává a dokáže i zamrazit, malý liliputání coby poskoci jsou sice srandovní ale taky to dokážou být pěkný svině. Příjemný malý film který kdyby byl kratší tak by šel s hodnocením výš. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama