Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elisa a Markus nutně potřebují v životě nějakou změnu. Markusova nevěra jejich vztah dostala do úzkých. Rozhodnou se proto pro výměnu bydliště. Ani jeden z nich netuší, že se toho změní daleko víc... Elisa nachytala svého manžela při nevěře, a tak ho vyhodila z domu. Spolu s ním ale odešla i jejich dcera Tina. Elisa nemůže ve svém domě zůstat, proto vezme práci od svého kamaráda Alexe. Musí se přestěhovat do Stockholmu a bydlení najde díky výměně domovů. S Elisou si svůj dům dočasně vyměnil Markus, kterému zemřela žena a jehož tchyně Tuva mu poradila, aby se na chvíli přestěhoval někam jinam, kde mu to ženu nebude pořád připomínat... Elisa musí vést Alexovu restauraci, protože Alex má nádor a musí na operaci. Restaurace je ale v katastrofálním stavu, takže s tím musí Elisa něco udělat. Zpočátku má problémy i s personálem, ale to se postupně zlepší. Elisa musí získat úvěr, a tak volá o radu Markusovi, s nímž si občas telefonuje. Markus jí poradí, Elisa úvěr získá a může začít s renovací restaurace. Markus si mezitím užívá venkova, ale zároveň se i trápí, protože nyní žije tam, kam jezdili se ženou na léto. Nikomu nedokáže říct, že jeho žena zemřela, ani Elisa to neví... Elisa a Markus si volají pravidelně a vzniká mezi nimi vztah, i když zatím jen po telefonu. Od Tuvy se pak Elisa dozví o Markusově ženě, ale když se ho na to zeptá, on se jí odmítne svěřit. Elisa proto začne z počínajícího vztahu couvat... (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Contti 

všechny recenze uživatele

Bože to byla hrůza. Klasická německá ukázka toho jak udělat nudný film. Hudba nezní s obsahem, to by se dalo snést, zvuk zněl jak z propagačního filmu Svědků Jehovových. Pak to vedení příběhem v momentě jsem byl seriálu Ulice a za okamžik jsme skočily do Prostřen a následně do okrajových scén německého porna sedmdesátých let, bohužel bez obrazového obsahu. Střih je kapitola sama o sobě .... střihač musel být Střihoruký Edward.... šmik, šmik , nedej bože, aby divák viděl něco nemravného. Ten film musela sponzorovat katolická liga za umravnění evropského filmu. Film dobrý pro permanentně vzdychající duše toužící po vztahu úpějící pod křivdou reality. Ideální pouštět pro o nočního hlídače kolem 5 hodiny ranní. Dávám ránu z milosti - jedna hvězda za pohled na hezký dům u jezera. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně ten film až tak nudný nepřipadal. Byla to celkem zábava. Zajímalo mne, jak se Elisa popere s výzvou obnovy restaurace a jak zvládne zlenošený personál. V bance si vedla také dobře. No fandil jsem ji celý film. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

tenhle film se mi přesně strefil k náladě.nenáročné ,všechno dobře dopadlo.Z té záplavy ze které jsem si mohla vybrat jsem si vybrala dobře.Pěkně se usínalo.Mělo to pár imbecilních míst třeba to duo telefonování ale to se dalo zkousnout ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasický romantický německý film odehrávající se ve Švédsku - tahle série filmů by se dala sledovat s cílem najdi deset rozdílů a vyhraješ psa Nováka. Pokud nebudu hnidopich najdu pozitiva: pěkná příroda, a hodně šmrncovní čtyřicítka, módní téma pořadů o vaření se projevila i tady. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve Švédsku. (M.B)
  • Hlavní hrdina hraje své milé na kytaru jako profesionál. Harmonicky mu to zní, avšak levá ruka mačkající struny by kytaru takto opravdu libozvučně nerozezněla. (MJMilan)

Reklama

Reklama