Reklama

Reklama

People, Places, Things

  • Slovensko Ľudia, miesta, veci (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Will Henry (Jemaine Clement) je na prahu štyridsiatky a stále sa cíti mladý. Je rešpektovaným grafikom komiksových noviel a učiteľom triedy začínajúcich mladých výtvarníkov, s ktorými neváha zdieľať svoje súkromné problémy. Tým najvážnejším problémom, ktorý mu strpčuje život, je moment, kedy ho opustila jeho žena, matka ich dvoch malých dcér, Charlie (Stephanie Allynne), kvôli komediantovi - monologistovi (Michael Chernus), ktorý snáď nie je ani vtipný. I napriek tomu, dokáže v pohode a so stoickým kľudom zvládať výchovu svojich dvoch malých dievčat, celej triedy a ešte v sebe objaviť priestor na novú lásku. (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (21)

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které když si pustíte ve správný čas, bez ohledu na to, jak by mohly být špatné, pro vás budou vždy nejlepší. Prostě proto, že jste si je pustili ve správný čas. People, Places, Things není špatný film. Není ani nejlepší. Ale pustil jsem si ho ve správný čas. A proto nemám problém mu dopřát čtyři hvězdy. Nevím, jestli bych ho stejně vysoko hodnotil, kdyby dneska nebylo 1. května a já s dcerkou v náručí pod rozkvetlým stromem nepolíbil její matku. Se kterou už rok nežiju... Jenže 1. května se holky mají líbat, aby neuschly. To přece nebudu riskovat, ne :) Stejné je to s tímto filmem - když v sobě budete mít alespoň trošičku toho, co se děje/dělo jeho hlavnímu hrdinovi, bude se vám líbit. A když to v sobě mít budete, pak je ten správný čas pro tenhle film kdykoliv. ()

johnnie78 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem měl pocit, že se koukám na českou vztahovou srágoru, kterou natočil Hřebejk ve své slabší chvilce. Nuda, nuda, příšerná nuda o lidech kteří v "dialozích" pronášejí jen takové banality, že by si za ně měli dát facku. "Komedie" při které tak maximálně dvakrát trpce pozdvihnete koutky u úst. Bod za to, že tomu chybí nějaký dementní happyend, který jsem víceméně čekal a byl příjemně překvapen, když nenastal, druhý za fakt hezkou Stephanie Allynne a její odhalená ňadra. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako moja manželka povedala, dobré americké komédie sú už jedine dramédie. A asi to je pravda. Mám pocit, že za minulý rok si nepamätám kvalitnú komédiu, ktorá by bola čistou komédiou. Tie zväčša padli absolútne mimo a ich humor mi prišiel divný. Tu však máme príbeh, ktorý je uveriteľný, dobre napísaný a má postavy, s ktorými človek rád trávi svoj čas. Ale napriek pár dobrým hlodom a scénkam, pri ktorých som sa rehotal, väčšinou som mal pocit, že film je veľmi dobre spracovanou drámou. Páči sa mi aj herecké obsadenie a aj zrežírované je to veľmi dobre. Možno by som chcel asi trošku viac humoru a menej drámy, ale to je asi také jediné, čo by som mohol trošku skritizovať. Podľa mňa si film čeknite. Stojí za pozornosť. Hodnotenie: B+ ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Podle toho, co jsem od Jamese už viděla, mám pocit, že to bude srdcař, melancholik. A tenhle snímek to také potvrzuje. Na mé gusto se tam vtírala až moc vatovka, ale budiž, dala jsem to i tak, protože jak tam říká táta děvčatům :" Láska je složitá věc", je nepopiratelná pravda. A že "štěstí není možná udržitelná věc" je také jedna z hlášek Willa. Za mě lepší trojka a nebo horší čtyřka, ale přesvědčte se sami........... Také mi připadáte milý, myslím ? ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný príbeh, rovnako aj hlavná postava Will. Akurát zápletka mohla byť trochu rozvinutejšia a ani trochu viac z dramatického žánru by tomuto filmu vôbec nezaškodilo. Ale aj tak sa na to veľmi dobre pozeralo a čas pri tomto filme plynul vo veľmi dobrom tempe. Fakt len škoda, že tej dej bol trochu slabší. Najlepšie zo všetkého boli tie Willove emocionálne prejavy na prednáškach a diskusiách so študentmi, vlastne celkovo tie grafické debaty plné metafory boli výborné. Kiežby ich tam bolo viac! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama