Reklama

Reklama

Poslouchej

(festivalový název)
  • Česko Slyšení (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Na policejní stanici přijde hledat pomoc mladá žena v burce. Dva naprosto odlišné světy se střetávají a policie se snaží ženu pochopit a porozumět jí. Chce však totéž také překladatelka? A co překladatelčin malý syn? Drama o spoutávání společenskými normami. (Letní filmová škola)

Recenze (4)

Zed70 

všechny recenze uživatele

Vidím to stejně jako G3orgig jenom to hodnocení dávám opačně, právě proto, že ten film nutí přemýšlet. ()

G3orgig 

všechny recenze uživatele

Hodnotit tento film je dosti problematické. Jako plus bych zmínil určitě fakt, že Vás donutí přemýšlet, soustředit se a že celou dobu doufáte, že se situace vyvine určitým směrem. Naproti tomu nevýhoda spočívá v tom, že film se vyvine (dle očekávání) přesně naopak, než doufáte, takže po jeho skončení máte pocit nasranosti a nespravedlnosti. Nejhorší na tom celém je, že něco obdobného se klidně může stát i v reálném světě. Jedná se o velmi dobrý snímek, který si svá ocenění zaslouží, avšak hodnotím jej poměrně nízko, neboť ve mě zkrátka vyvolal negativní pocity. ()

Reklama

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Úplně jsem nepochopil, jaké má být sdělení filmu (pokud má být nějaké). Že pokud se Muslimové nedokáží integrovat do západní společnosti, ať se pak nediví, že jim ta společnost nedokáže pomoct? ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama