Reklama

Reklama

Gintama - Gintama°

(série)
  • Japonsko 銀魂°
Japonsko, (2015–2016), 20 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Hideaki Sorači (komiks)

Kamera:

Júki Teramoto

Hudba:

Audio Highs

Hrají:

Rie Kugimija, Daisuke Sakaguči, Tomokazu Sugita, Fumiko Orikasa, Kazuja Nakai, Ken'iči Suzumura, Susumu Čiba, Aja Hirano, Aja Hisakawa, Akeno Watanabe (více)
(další profese)

Epizody(51)

Obsahy(1)

"Neohrožený" samuraj Gintoki Sakata je zpět a s ním další příběhy z Japonska, které bylo v době období Edo poraženo mimozemskou rasou Amanto, kteří zakázali nošení zbraní. Gintoki a jeho přátelé opět přináší spoustu originálních nápadů, například jak odvrátit nezvratný osud, jak (ne)úspěšně absolvovat předsvatební pohovor, jak se rozhodně (ne)učit do školy, nebo třeba i to, že každý skvělý hrdinský tým by měl mít svého "tajemného" pátého člena a mnoho dalších neuvěřitelných a zábavných věcí... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (4)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při druhé episodě měl spolubydlící strach, že jsem dostal nějaký záchvat... Kvalita se nesnížila, nezvýšila, je to prostě TOP, stále stejná Gintama, jakou ji už léta známe. Tentokrát prozatím jen asi s 10 narážkami na jiné anime. Pro nováčky tedy opět nedoporučuji i když vím, že je asi těžké nakoukat 150 sérií, než se člověk do tohoto pustí. Ale co. Běžte do toho. Nakoukejte a pak se vraťte. Stojí to za to :-) ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jsem někdy před pár dny váhala, zda bych měla v Gintamě pokračovat, poslední dva arcy této série mě přesvědčily, že Gintama je opravdu Mistrovské dílo. Nejdříve jsem předposlednímu arcu moc šancí nedávala, ale když potom postupoval a dosáhl svého finále, tak mě ta závěrečná scéna i trochu rozesmutnila. A potom přišla část se Shinsengumi (která byla hlavní věcí, která mě nalákala na celou Gintamu ... damn you youtube for fucking spoilers... ale aspoň, že jsem to konečně dohnala, oof) a já věděla, že svým oblíbencům budu muset říct sbohem. Osobitý vtip, skvělé souboje, ale za mě hlavně skvělé postavy. (Ne)Překvapivě jsou mí oblíbenci hlavně ze Shinsengumi :D Hijikata wins all the way, pak je náš skvělý sadista :D následovaný goril-... chci říct Kondou-sanem :D za mě prostě skvělá jízda a pokud bych 3. sérii dala 10/10 za skvělý děj, tady nestačí ani 20/10..ty poslední dva arcy nejdou hodnotit na číselné škále, protože jsou dokonalé. Víc se tady rozepisovat nebudu, koukněte sami a zhodnoťte :) ()

Reklama

massdonfel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tramtadadáá a máme tady konec Gintámy z roku 2015. A zároveň nové 1. místo v animelistu RIP FMA. Gintama je z5 nabitá akcí, vtipem, a originálními nápady. A co jsi budeme povídat na poslední 2 arcy 10/10 ani nestačí... ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama