Reklama

Reklama

Grisaia no meikjú: Caprice no maju 0

(TV film)
  • Japonsko グリザイアの迷宮 カプリスの繭 0 (více)

Obsahy(1)

Tento krátký film se zaměřuje na vylíčení minulosti hlavního protagonisty série Grisaia no kajitsu Yuuji Kazamiho a zároveň slouží jako úvod k druhé sérii anime s názvem Grisaia no rakuen. (Jeoffrey)

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Tak ten chlapec to opravdu neměl lehké... Místy je to opravdu slušně zvrácené (hlavně když má Yuuji paruku), občas docela drsné (jo, tatík alkoholik je prostě zlo...) a jindy zase hoooodně zajímavé ("Sestra mě naučila spoustu věcí"). Zkrátka tohle se docela slušně povedlo... ()

janovrom 

všechny recenze uživatele

Je fajn tu být první a mít tu čest prvního komentáře. Tedy: Jedná se o jednodílný speciál k anime Grisaia no Kajitsu, který vypráví o minulosti Yuujiho Kazami. Události jsou vyprávěny samotným Yuujim, který odpovídá na otázky kvůli možnému povýšeni. Do děje je zahrnut život a smrt jeho sestry, vražda otce a sebevražda matky, záchrana jeho budoucí ředitelky a výcvik v táboře pro teroristy. Co se hodnocení týče, není tomu příliš co vytknout. Příběh je slušný, hudba dobře doplňuje a na animaci s grafickým zpracováním je radost se dívat. Jedinou vadou pro mne je kratkost. EDIT: Když už se na to koukám asi potřetí, tak se mi to líbí víc a víc. Opravdu jsem si oblíbil ten začátek. Konkrétně jak Agnes seřve Yuujiho a zvuk, který Chizuru vydá při střelbě. V originále něco jako HIHU. Asi jen pětkrát jsem si to přehrál a chlámal se jak divý. ()

Reklama

Reklama