Reklama

Reklama

Tanu a Manu 2

(festivalový název)
  • Indie Tanu Weds Manu Returns (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Uběhly čtyři roky od svatby Tanu a Manua a jejich společná budoucnost nevypadá příliš dobře. Jejich vztah je stejně chladný jako zima v Londýně, kde se usadili. Tanu si představovala, že její muž bude zářit podobně jako superstar Shah Rukh Khan, Manu naopak toužil po klidné a poslušné ženě. Tanu a Manu už chtějí manželství vzdát, ale okolnosti je přivedou zpět do Indie. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Toto naprosto zbytečné pokračování „Tanu Weds Manu“ (2011) bylo opravdu šílené, blbé a nedůstojné. Když jsem již vzal Tanu (K. Ranaut) na milost a věřil, že jim to s Manuem (Madhavan) bude klapat, tak přišlo kruté vystřízlivění a nevěřil jsem svým očím. Jak jsem v prvotině nadržoval Manuovi, tak nyní se to vše totálně zhroutilo a neměl jsem již žádné sympatie s nikým. Příběh bídný, postavy vyhořely. K. Renaut si zahrála dvojroli. Vedle klasické Tanu ještě Datto s odpuzující lesbickou vizáží i chováním. Hudba nevýrazná. Dvě silnější hvězdy. ()

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Kangana Ranaut hrála dvojroli, ale přesvědčila mě, že bych jich zvládla zahrát i tisíc. Hlavně kvůli ní stojí film za vidění, příběh mě tolik nezaujal, ale možná jsem ho jen nestíhala vnímat. ()

Reklama

Reklama

Reklama