Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film 8 Mile je o týdnu života skupiny mladých lidí, kteří se snaží najít svoji cestu v Detroitu roku 1995. Pro lidi jako Jimmy "Rabbit" Smith (Eminem) a jeho přátele, je hip hop jediným způsobem vyjádření se mezi sebou. Rabbit ví, že jediná jízdenka ven je přes jeho rýmy, ale aby zvítězil, musí převést svůj vztek do veršů a postavit se svému životu tváří v tvář. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (610)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Rapery, tu .."hudbu"(?), křivé kšilty a tepláky ucourané po zemi ráda nemám, jednoduše mi to nic neříká a nemá to dle mého ani žádnou hloubku . A kdyby takhle někdy přišlo moje dítě domů, tak mu pořádně naflákám. Eminem ale ví co dělá, jeho tvorba mi nijak nevadí a dokonce uznám, když se mu nějaký ten song povede. Docela mě tedy zajímalo, jak se popral s tím svým částečně autobiografickým filmem a musím říct, že mě to trochu zklamalo. Nejde o žádný velký vzestup, jen kratičký úsek v (jeho?) životě týkající se jednoho nevýznamného battlu. Konec je takový nedotažený, zkrátka mám ještě plnou hlavu otázek (chci pokračování!!). Příběhově to MOHLO být silnější a zajímavější. Ale co naplat, Eminem alespoň ukázal, že i jako herec má talent..Lepší 3*. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Eminema som nenávidel a prakticky nemusím ho ani dnes. Výnimkou je len jeho účasť v tomto projekte. Prirodzené herectvo, ktoré strhlo moje sympatie na jeho stranu + zaujímavo napísaný príbeh = slušných 80%. Pre tých, čo im je HipHop blízky (v čase vzniku to bolo ešte bez dnešnej všadeprítomnej komercie) by malo hodnotenie vystúpiť minimálne tak ako u mňa. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Překvapení jako hrom. Eminema, ani žádný podobný styl jsem po tomhle poslouchat teda nezačal, ale je to poměrně poutavá procházka po drsném Detroitu a jeho rapových pajzlících. Eminem fajn po všech stránkách (opravdu jak jsem o něm věděl prd, tak mě překvapil), Brittany Murphy taky fajn, Kim Basinger se snaží v roli matky poměrně křečovitě. Slušná zábava. 75% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

„Fuck a beat, I'll go A Capella. Fuck a Papa Doc, fuck a clock, fuck a trailer, fuck everybody. Fuck y'all if you doubt me. I'm a piece of fuckin' white trash, I say it proudly. And fuck this battle, I don't want to win, I'm outtie. Here, tell these people something they don't know about me.“ ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Eminema a tuhle hudbu nemusím. Přesto musím dát tohle vysoké hodnocení, protože: 1. Eminem je (překvapivě) výborný herec, 2. Curtis Hanson je (nepřekvapivě) skvělý režisér a tohle opravdu zvládl na jedničku a 3. Skladba která získala Oscara je fakt vynikající a (překvapivě) přesvědčila i převážně konzervativní akademii. Úhrnem - dobře jsem se bavil a dost mě to překvapilo :) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (55)

  • Eminem (Rabbit) bol veľmi rád, že film nie je autobiografickým dielom, pretože cítil, že presadzovanie jeho osobnej histórie by obmedzilo rozprávanie a charakterizáciu. Vytvorením fiktívnej povahy vedel, že nebude obmedzovaný skutočnosťami. (WalterIK7)
  • Jimmy (Eminem) má ve filmu má mladší sestru, ve skutečnosti má Eminem mladšího bratra. (Rill)

Reklama

Reklama