Reklama

Reklama

Echoes

Trailer

Obsahy(1)

Anna je mladá, krásná, ambiciózní scénáristka, které nic neschází. Trpí pouze děsivými nočními můrami, kvůli kterým bere prášky na spaní. Její přítel a zároveň šéf jí navrhne, že spolu vyrazí na pár dní na chatu, aby si odpočinula a nabrala další sílu do práce. Jenže už po příjezdu musí Paul zpátky kvůli neodkladné schůzce, a tak zůstává Anna sama. Místo aby si užívala zaslouženého odpočinku, tak se její noční můry mění v peklo. Začíná zjišťovat, že tu zdaleka není sama... (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Anna je ambiciózna scenáristka, ktorú takmer počas celého života prenasledujú nočné mori. Keď jej zamestnávateľ a priateľ v jednej osobe dospeje k názoru, že totálne prepadá únave, podnikajú romantický výlet do odľahlej oblasti Gamma Ranch. V presklennej vile uprostred pustatiny začínajú Annu takmer ihneď prenasledovať rôzne vidiny. Po pár dňoch zistí, že architekt samotného domu pred pár mesiacmi za záhadných okolností bez stopy zmizol. Už čoskoro sa Anna dozvie, prečo ju neznáma žena zo sveta mŕtvych neustále kontaktuje. Na debut nie zlé, no taktiež nijak mimoriadne nervy drásajúce. Tvorca je zrejme fanúšikom snímku "Pod povrchom", ktorého samotnú story "osviežil" svojimi vlastnými nápadmi, ktoré mu nemám nijak za zlé. Na "hluchý" podvečer bez možnosti iného výberu, nie najhoršia voľba. Očakávať však množstvo lakačiek či atmosferických pasáží, nemožno - 50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Echoes je rozhodně kvalitně natočený a zajímavý horor s neuvěřitelně krásnou krajinou která připomene starší film Cela. Natočený je film kvalitně ale příběhově to není nic moc a spíše dokáže sem tam nudit, naneštěstí je to jeden z filmů který má celkem solidní zvrat který jsem moc nečekal. Ale i tak je to spíše průměrný. Ale má hodně světlých chvilek. Takže nadprůměr. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Zázrak jsem nečekal, ale ani zklamaný nejsem. Stopáž bych trošku osekl o 10 minut a byl bych potom spokojený. Příběh mladé ženy, která trpí noční můrou a pro klidný spánek bere prášky. Aby si odfoukla od práce i šéfa, vyráží na chatu uprostřed ničeho. Jenže už po příjezdu se její noční můra mění v peklo. Zjistí, že její přítel není zas až takové neviňátko na které si hraje. 50% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Slušná výprava, jinak hodně nedomyšlený film, kde vlastně nakonec celá zápletka je tak jalová, že na celovečerní film nestačí. Proto je zde spousta vsuvek a vaty, narušovány principy (skleněný dům v tajemné poušti, kde není živáčka, ale najednou se tam objeví chlápek v karavanu, najednou je městečko se šamanem jen kousek odtud atd.), přidáno ozvláštnění o lucidních snech, které však je jen ozdobičkou a odnikud nikam nevede. Stále jsem jen čekal, kdy se odkryjí karty, že to přece nebude tak bezduchá (ha ha ha) historka, jaká se nabízí, že tam bude nějaký větší zvrat nebo něco v pozadí, a ono nic. Ani ta holka mi tedy nepřišla moc sexy, boky měla jak koňský valach. Závěr mi pak přišel prostě nedotažený a mizerný. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Začínajúca scenáristka trpiaca spánkovou poruchou sa so svojim priateľom na pár dní odizoluje do domčeku v púšti, aby sa mohla koncentrovať na dokončenie práce pred uzávierkou. Chlapík sa však onedlho musí vrátiť do práce a ona tam osamotená začne trpieť víziami, ktoré jej znepríjemňujú životné fungovanie. Do akej miery sú reálne sa samozrejme ukáže až neskôr, ale žiadny šok to (podľa očakávania) nebude. Slušne natočený, plíživý mystery počin s občasným hororovým presahom a peknou hlavnou hrdinkou. Takže pozerať sa to dá, nie je to vyložene nudné a občas sa objaví príjemne napínavá scénka či nočný creepy moment. Avšak v otrepanom a spackanom finále to padá na hubu a borí pozitívne dojmy vo veľkom štýle; tak, že vyššie hodnotiť nemôžem, resp. nemám prečo. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama