Reklama

Reklama

Ženy v kleci

(neoficiální název)
Trailer

Obsahy(1)

Carol Jeffriesová - Jeff (Jennifer Gan) - je naivná americká žena žijúca na Filipínach. Potom, čo ju podrazil jej priateľ, drogový díler Rudy (Charlie Davao), dostala 10 rokov. Musí vydržať náročné podmienky, sadistickú dozorkyňu a pokusy o zavraždenie. Ostatné odsúdenkyne v cele presvedčí na útek cez džungľu... (matriosa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Zkultovnělá klasika exploitation žánru. Dle pověsti tohoto snímku bych očekával spoustu scén, ve kterých sadistická dozorkyně v podání Pam Grier mučí o stošest, spoustu nahých krásek za mřížemi a tak vůbec... Místo toho je to skrz na skrz cudné a takové až normálně béčkové. Dokonce s dějem. Women in Cages pobaví a překvapivě nejsou směšné ani ve chvílích kdy děvy v minisukních běhají pralesem se samopaly. Není to vůbec zlé, nestojí to na několika málo scénách, ale je to takové až ostudně průměrné. Takových béček tu bylo, je a bude ještě nepočítaně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem od toho filmu čekal malinko víc, protože jsem o něm dost slyšel, než jsem ho viděl, ale přesto je to pořádné béčko, které má hodně ze své doby, z určité naivity, ale také ze snahy konečně ukázat trochu víc a dobývat určité hranice toho, co je možné na plátně ukázat. A Pam Grier je krásná a úchvatná, ale to většina ženštin zde obsazených. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Napsal bych to jednoduše, dívčí trio z Big Doll House opět zde a opět v pořádné akci, ovšem v tom rozdílu že Pam Grier tu nehraje vězeňkyni ale přísnou sadistickou lesbickou dozorkyni, která si večer co večer do svého pokoje vybírá jednu z dívek pro své neukojené hrátky. Těžko srovnávat tyto dvě její zcela odlišné role, ale jako dozorkyně se mě líbila možná ještě o kapánek víc než jako vězeňkyně v jiných svých filmech. Roberta Collins lehce vyšinutá, který si každý večer pravidelně musí píchat do žil (to už jsem také v nějakém WIP viděl a nejsem si jistý jestli nešlo o stejnou osobu?), standardní Judith (ve filmu toho ukázala asi zas nejvíc) a pro mě doposud neznámá dlouhovlasá inteligentní ale i trochu nesmělá a stydlivá blondýnka šéfka bandy Jennifer. Děj filmu, se nikterak neliší od jiných, vše se to odehrává někde na Filipínách (ano opět, jako u Big Doll House-ze stejného roku, nebo později u Big Bird Cages či Black Mama White Mama) schéma zůstává stejné (zavření, pár zvrhlostí, trocha toho mučení, těžké práce, ponižování a útěk). Tvůrci tohoto filmu byli obzvlášť vynalézaví a to především ve způsobech různého mučení, samotná mučírna a praktiky vypadali jak ze středověku za inkvizice (nechyběla i gilotina-která ale spíš měla nabudit odstrašující dojem), omšelé-oprejskané vězení, na první pohled se zdálo že není úniku, na každém kroku a u všeho podstatného ženské stráže, ale to by nesmělo být Jennifer Gan a jejího senzačního i když i trochu naivního nápadu:-) Suma-sumárum jedná se o solidní sexploitation WIP, pro daný subžánr jedno z těch nejzásadnějších, možná bych dal nakonec ještě větší hodnocení, akce a napětí o to tu nebyla nouze, v jistých okamžicích jsem se nemohl trhnou od videa až tedy do té doby než utekly z vězení, poté to trochu opadlo, akce ztratila svůj prvotní smysl a nebo byla opravdu směšná, viz např. ta na lodi (údery, střelba) i samotný konec byl takový zvláštní a chaotický (o jedné z hl. hrdinek tuším o Judith M. Brown se v podstatě vůbec nedozvíme jak a kde nakonec skončila). ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další parádní WIP kousek z americké produkce, ve kterém se divák setkává se známou trojící hereček (Brown, Collins a Grier). Stejně jako THE BIG DOLL HOUSE aka WOMEN´S PENITENTIARY (III) se toto vězeňské dobrodružství, mimochodem ze stejného roku, odehrává v lágru kdesi na Filipínách, kam putuje po policejní razii atraktivní, leč velmi naivní blondýnka Carol. Celu sdílí s výše zmíněnými kráskami WIP filmů, až na Pam Grier, která si zde střihla roli kruté vrchní dozorkyně a samozřejmě má na nové maso patřičně spadeno. Snímek postupuje dle zaběhlého schématu tohoto subžánru, takže diváka čeká klasická hromadná sprchovačka a následný chod místní káznice, který se skládá z fyzické dřiny na polích, sexuálního povyraženíčka vrchní dozorkyně a s ním spojených intrik. Pam se však neuspokojuje jen s krásou dívčích těl, ale i kapkou mučení na důmyslných nástrojích ve své skromné mučírně. Na řadu přichází také smradlavá samotka a nezbytný útěk. Mužský prvek zde oproti výše zmíněnému snímku ustupuje do pozadí, až na stopaře uprchlých vězeňkyň. Dílko i přes hromady bradavek není nijak extrémně nabité sexem, což díky zajímavému příběhu, který se neodehrává jen ve věznici a vstupují do něj i jiné postavy, zas až tak nevadí. Herecké výkony jsou dobré, dostavuje se i troška napětí a nezbytná bitka mezi vězeňkyněmi. Provedení útěku je povedené a perfektní závěr posouvá dílko s přehledem ke čtvrté hvězdě. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Tarantino je fanúšikom. Nehorázne céčko. Kamera zlá, herci amatérski, zápletka roztáčajúca dej je hlúpa a tak robí aj svoju hrdinku hlúpou. Logický lapsus: nechám si v taške drogu, o ktorej viem, že mi ju tam dal mafián a bežím s ňou, aj keď po mne idú a vidia ma policajti. S odretými ušami sa dajú nedostatky príbehu o tortúre vo väzení ohodnotiť priznaním akého takého slušného výkonu Pam Grier, ktorej idú fanatické výrazy. Mučiace scény sa veľmi nepodarili, ani úteky. Vo finále sa dočkáme trochu bojového umenia, ale to už film z nízkej kvality veľmi nevytiahne. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama