Reklama

Reklama

Válečný kabinet

  • USA War Room (více)
Trailer 2

Srdečný, humorný a chytrý film sleduje Tonyho a Elizabeth Jordanovy, manželský pár, který má na první pohled všechno - úžasná zaměstnání, nádhernou dceru i vysněný dům. Zdání ale může klamat. Jejich svět se ve skutečnosti hroutí pod náporem krachujícího manželství. Zatímco se Tony vyhřívá na výsluní kariérních úspěchů a koketuje s pokušením, Elizabeth postupně propadá stále větší zatrpklosti. V jejich životě ale nastane zásadní zvrat poté, co se Elizabeth setká se svou nejnovější klientkou, slečnou Clarou. Ta ji vyzve ke zřízení "válečného kabinetu" a sestavení bitevního plánu modliteb pro své nejbližší. Jakmile se Elizabeth pokusí za svou rodinu bojovat, vyplují na povrch Tonyho vnitřní boje. Tony se musí rozhodnout, zda si chce svou rodinu udržet a dostojí tak moudrým slovům slečny Clary, že k vítězstvím nikdy nedochází náhodou. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (22)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já si myslím, že vyznávám stejné hodnoty, jaké jsou ve filmu prezentovány, ale rozhodně nechci, aby byly prezentovány takhle hloupým způsobem, navíc v souvislosti s vírou, která je tak křivá, až vás z toho bolí hlava. Ne, podobné apely na rodinné hodnoty v souvislosti s vírou prostě nesnáším. Bůh na nás prostě sere, a pokud se sami nenakopeme do prdele, tak se nic nezmění. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Megaspoiler, bratia a sestry! Alex Kendrick, dvorný to režisér amerických kresťanov, tu prezentuje dobré veci o modlitbe. Film sa mi 3/4 stopáže páčil, hoci mám pár námietok: je presladene americký (otec s dcérou súťažne skáču cez švihadlo). Kapitalizmus nie je problém, problémom je, ak kradneš, ale ak všetko vrátiš, odpustia ti. Muž je hlavou ženy (na Slovensku sotva). Ale najhrubozrnnejšou propagandou je výzva na vybudovanie Božej armády - na to som alergický od filmu Jesus Camp. Ale modliť sa treba, to je fakt. ()

Reklama

buchannon odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti filmům s náboženskou tematikou, líbila se mi například série "Biblické příběhy...", na které se podílela i Česká televize, líbila se mi jednoduše proto, že byla natočena přístupně obyčejným lidem. Ale když je takto pateticky a typicky americky oslavován Syn Boží a navíc nějaká černá babka (alias typická křesťanka mejd in Jůesej) vehementně všechny přesvědčuje, aby věřili v Jeho syna, tak je mi to opravdu velice proti srsti. Zaplaťbůh, že podobných filmů se k nám moc nedostane. ODPUSŤ MI JEŽÍŠI! ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

DVD s tímto filmem mizelo tady v usa z ochodů velkou rychlostí, asi tak jako vodka v ruský sámošcce. Tak to musim taky viďet, řikam si. Pak jsem si uvědomil že spousta američanů chodí do kostela a je věřící, a možná i proto taková poptávka. Já volil jen na základě dvd coveru. Takovýto typ filmů jde úplně mimo můj vkus. A to přilišné tlačení na pilu, na téma ježíše je mi až protivný. Absolutní ztráta dvou hodin a dvaceti dolarů. Jediný co jsem si zapamatoval, je černoška co jí smrděj nohy :D ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Oproti Courageous, je to krok zpátky...Křesťanské myšlenky jsou tady na úkor akce, takže jsem měl pocit, že sleduji zfilmované divadelní představení...Takovým filmům dávám přezdívku pěst na oko...I když s názory ve filmu souhlasím, je to podáno takovým kostrbatým způsobem, až se nedivím, že lidé mají o křesťanech takové mínění...Než se na to dívat s nekřesťany, tak to si raději s něma zajděte na něco pořádného do kina, pak do hezké kavárny, kde jim popovidáte o čem ten Ježíš vlastně je... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Rám s modlitby byl skutečný – tento rám nyní visí na zdi v kanceláři Kendrick Brothers. (ČSFD)

Reklama

Reklama