Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest studentů se rozhodne ukrást správné odpovědi k důležitému testu a získat tak vynikající výsledky. Velmi brzy ale zjistí, že úspěch v životě nezávisí jen na plném počtu bodů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Je to síce ľahký žáner (čo iné môžeme od produkcie MTV očakávať) a žiadne hlboké veci som samozrejme nečakal, ale moja akceptovateľná hranica klišé, naivity a komercie bola v tomto prípade bohužiaľ výrazne prekročená. Hoci nejedná sa o nejaký total prúser, určite nie v rámci "teen filmov". Scarletka vo filme vždy poteší, ale hlavné je to, že všetci boli za každej situácie strašne cool a mali vždy dokonalý účes:))))) ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Každý z nás niekedy v živote opisoval. Žiadne morálne dilema sa pri tomto druhu podvodu nedostavuje, avšak toto, čo sa snažili títo už dosť odrastení školáci predviesť, už jen trochu príliš. Asi je to už zvykom, aby stredoškolákov hrali herci výrazne cez dvadsať. Neviem či 3 hviezdy sú zaslúžené, ale napokon Scarlett Johansson ma donútila trochu dvihnúť hodnotenie, aj keď jej výkon nebol nič extra, ale tak... ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Proč v tom jenom musela hrát Scarlett? Stres z podobně slaboduchých filmů je podobně škodlivý jako kouření. Asi se už budu muset smířit s tím, že zemřu mladý. Námět Perfektního skóre není originální, no, buďme rádi, že je. Postupně bobtnající skupinka středoškoláků zvorá závěrečné školní testy a jelikož každý z nich má dobrý důvod je udělat („je to můj životní sen“), rozhodnou se před druhým kolem pro malý švindl. I když jde o MTV produkci, naplánování ani provedení akce není zrežírována nijak cool způsobem, na podobný film je režie vlastně celkem nudná a nenápaditá. Co mě však štvalo opravdu nehorázně – aniž bych se tomu jedinkrát upřímně zasmál – bylo stupidní chování oněch študáků. Neschopnost rozeznat skartovačku od kopírky bych ještě toleroval u člověka s dokonale vyhuleným mozkem (jak proboha prošel předchozími třemi nebo kolika ročníky?), ale ne u člověka, který s největší pravděpodobností absolvoval základku. Až na jednu výjimku jsou navíc všichni ztvárněni od pohledu nesympatickými a do daných šablon (šprtka, hulič, frajer, celebrita) násilně naroubovanými figurkami. Když film přes odvážné kecy o nespravedlnosti amerického školského systému doklopýtal k pointě „s poctivostí nejdál dojdeš, hlavně musíš být sám sebou“, jenom jsem zalapal po dechu a tiše zkonstatoval, že alespoň podvádět naší školáci umějí lépe. Poslední dvě otázky jsou nasnadě: „Je na co koukat?“ a „Má smysl kvůli tomu (po)zřít 5580-ti vteřinovou esenci hlouposti?“. Ano, na výstřih Scarlett Johansson a ne, nemá to smysl. 20% Zajímavé komentáře: jojinecko, Džejkop ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

To, že sa jedná o americký film, by sme uhádli podľa scenára. Taký film mohli natočiť len v Amerike. Nehovorím, že film nemá čo povedať – práve naopak: kladie dôležité otázky a nesie aj „odpovede“ pre skoro dospelých ľudí, len ten spôsob podania je nevydarený. Na druhej strane S. Johansson to dokáže tak trošinku napraviť :). Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +Erika Christensen, Chris Evans a Scarlett Johansson v jednom filmu, zajímavý námět a scénář, jo a ten opičík byl vážně zábavnej -hudební ani technická stránka určitě neohromí, celkově takový jednodušší film/// Na perfektní skóre jsem se pořádně těšil, proto jsem při televizní premiéře neváhal. Film je pohodový, zábavný, možná na jedno zhlédnutí, ale to vůbec nevadí. Málokdy totiž máte možnost vidět své oblíbené herce pohromadě a ještě v tak netradičním (no trošku odlišným) Teen filmu. Jediné co nepochválím je malá akčnost snímku (Nova totiž naznačovala něco jiného), ale to nevadí.../// Celkem 64%/// ()

Galerie (72)

Související novinky

Hvězdy pro Murphyho

Hvězdy pro Murphyho

20.04.2006

Je to už nějaký ten čas, co se kariéra Eddieho Murphyho svezla směrem k infantilním komediím a nachází se v stavu akutního nedostatku kvalitních rolí pro kdysi veleúspěšného herce. A ani jeho… (více)

Reklama

Reklama