Reklama

Reklama

Nádherný listopad

  • Česko Překrásný listopad (více)

Obsahy(1)

Pokrytecká morálka a erotické dusno pod žhavým sicilským sluncem... Zámožná sicilská rodina tráví většinu času ve svém venkovském sídle, kde se rozehrává i žhavé drama podle románu Ercola Pattiho. Po smrti otce nemůže sedmnáctiletý Nino (Paolo Turco) vystát nového matčina milence a upne své city na krásnou tetu Cettinu (Gina Lollobrigida). Cettina, černá ovce rodiny, však svým provokativním chováním posouvá Ninovu náklonnost směrem, který se pro tetičku a synovce příliš nehodí… (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Podobnou tetu, krásnou Ginu Lollobrigidu (byť překročila čtyřicítku), navíc dajnou, by chtěl asi každý dospívající. Ta si užívá pozornosti, které se jí dostává, neboť jí to nepochybně lichotí. Jenže to asi netušila, co to v mladíkovi způsobí. Ten žárlí a má majetnické tendence. Jenže právě na tom se snímek zastaví. Zda Nino pochopil, že je zbytečné žádat víc nebo prostě jen dospěl těžko říct, střih a najednou je svatba. Nutno říct, že pokrytectví, přetvářka a dusno může být součástí mnoha rodin a každá má jistě nějaké tajemství. ()

skoda120L 

všechny recenze uživatele

No co napsat. Prostě jednoduše a krátce ukrutně nudný film vlastně o ničem. Jediný důvod proč jsem se na tento film podíval je úžasný původní dabing. Za ten dávám ty tři hvězdy. Film je odpad nebo max jedna hvězda. Kdyby to nemělo původní dabing tak se na tento film nikdy nepodívám a kdybych ho náhodou viděl třeba v televizi tak po 20 minutách nebo dříve vypínám. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Také neobyčajné leto zbohatlíckej sicílskej rodiny, ktorej členom je aj promiskuitná teta, ktorá nemá problém pretiahnuť okrem iných aj vlastného 17-ročného synovca. On pre zmenu pretiahne svoju sesternicu. Hotová talianska sodoma-gomora. Kto ale čaká erotiku, nedočká sa, ide totiž len o vzťahy. Gina bola ešte stále kus, škoda, že ju režisér nedokázal presvedčiť k šteklivejším scénam...odhalené kolienko či sprcha v šatách je nič. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tuhá dráma s hutnou hudbou o žiarlivostnom šialenstve, keď Gina v negližé pozdvihne libido mladého chlapca tak vysoko, že mu hrozí priapizmus. Mladík ju chce mať len pre seba, lenže ona sa rada rozdáva mnohým. Ako vrchol svojej rebélie mladík nakoniec vezme možnosť koitálneho zblíženia sa s omnoho mladšími modelmi. No a kto sa teší na Ginu, tak má tu naozaj veľa chutných nehereckých póz, no najviac na nej je vidieť len premočený prsník v priesvitnej bielizni à la Dagmar Patrasová vo Vrchní prchni. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Pôsobivý film o dospievaní a prebudení túžby mladého Nina, na návšteve typickej širokej sicílskej rodiny. Nie sa mu čo čudovať, keď predmetom jeho túžob sa stáva Gina Lollobrigida stelesňujúca mladú frivolnú tetu Cettinu. Produkcia sa postarala od výbornú úzkostnú atmosféru korešpondujúcu s pocitmi mladíka. Herecké výkony sú dobré a mladému Paolovi Turcovi sa darí dôstojne čeliť výkonu Giny Lollobrigidy. 75% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Na základe vtedajšej praxe v talianskej kinematografii je väčšina hercov (aj talianskych) predabovaná. Zaujímavosťou je, že slávna talianska dabérka Rita Savagnone prepožičiava svoj hlas dvom herečkám (Gina Lollobrigida a Danielle Godet), čo je celkom nezvyčajné, keďže majú spoločné scény. Výsledkom je, že divák má dojem, že ide o monológ. To isté platí pre Pina Colizziho, ktorý tiež dabuje dvoch hercov. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa v Acireale, Catanii, Giarre, Nicolosi, Pedare, Viagrande a Aci Sant'Antonio (Taliansko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama