Reklama

Reklama

Loupež ve velkém stylu

  • USA Going in Style (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ve skrytu duše jsem doufal, že trio dědků zapomene na artrózu, v čemž jim snad pomůže kamarád Alzheimer a rozjedou poslední respektive jedinou loupež ve velkém stylu. Bohužel těmto komediím se senilním ansámblem asi není přáno, neboť to vždycky dopadá víceméně špatně. V 96 minutách se objeví cca 3 skutečně vtipné scénky a jinak kromě nudné přípravy na loupež, která ač provedena celkem chytře, nenabídne film zhola nic. Možná by pomohlo, kdyby si dědoušové promítali před natáčením Heat :-) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Povedená jednohubka ve stylu Stand up guys, kterou si již zřejmě znovu nepustím, ale vesměs jsem se dobře bavil a ač by mě mohlo mrzet, že velikáni typu Caine nebo Freeman točí film z tohodle ranku a ne poprvé, vlastně je to jejich jediná šance jak uhrát ještě hlavní role. A pořád mají charisma a ostrovtip, takže proč ne...7/10 ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná komedie, která těží hlavně z kratší stopáže. Nemáte díky ní čas na to, abyste se mohli jakkoliv nudit. Sociální linka je navíc aktuální a uvěřitelná - s hlavními hrdiny tedy plně soucítíte, což udržuje napětí na vysoké úrovni. Navíc to všechno opravdu funguje a do samého konce nevíte, jak to celé dopadne. A to já dokážu ocenit... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je sympatická ta dědkovská skvadra. Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin a Christopher Lloyd jsou přesně ty tváře, pro které stojí za to ten film vidět. Jinak je to ale ničím urážlivá klasická vloupačka do banky, kterých bylo tisíc a jedna navrch. Nemám jim to za zlé, jen mi chybělo víc legrace. Takhle si dědové užili trošku adrenalinu s morálním podtextem, ale to je asi tak všechno. Podobné komedie dokážou bejt i zábavnější... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsia komedia, ktora dala priestor sa znova poriadne predviest niektorym hereckym legendam. Tentokrat sa zapletka toci okolo vykradnuti banky, co sa vzhladom na okolnosti ukaze ako opravnene rozhodnutie a nakoniec sa dockame aj posolstva o tom, ze spolocnost by sa mala postarat o svojich starsich. Film ma svizne tempo, viacere vtipy su dostatocne vydarene a ustredne trio (Caine, Freeman Arkin) doslova exceluje. V par neskutocne zabavnych vystupoch sa predvedie aj Christopher Lloyd, ktory znova dokazuje, ze nikto nevie zahrat zmäteneho dedka lepsie ako on. Obcas film zahra aj na vaznejsiu strunu a aj po tejto stranke film funguje. Prevedenie lupeze je tiez uveritelne a nasledne alibi zabavne. Nastastie z tejto party dôchodcov nerobia ziadnych supermanov. K uplnej dokonalosti mi chybala este väcsia kadencia vtipov. Napriek tomu som spokojny a bavil som sa viac ako u nedavneho filmu Last Vegas. 7/10. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Původně měl mít film americkou premiéru 6. května 2016. Nakonec ji ale studio Warner Bros. přesunulo až na 7. dubna 2017. (PaTeXx)
  • Reštauráciu, v ktorej sa pravidelne stretávajú traja hlavní aktéri filmu, sme mali možnosť vidieť už aj vo filme Mafiáni (1990). (Astonko)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno