Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka. Celkem zábavná dědkovská komedie ve který se předvedli některý prověřený starý dobrý páky. Příběh je uvěřitelný tak trochu ze života může se to stát i vám, ale asi nebudete mít koule na to s tím něco dělat. Nicméně zůstanu u lehce nadprůměrného hodnocení hlavně z důvodu, že film není tak úplně originální, ale jedná se o další remake. I když jsem původní neviděl, tak to musím zohlednit.60% ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Může to na někoho působit z mé strany jako nadhodnocování, ale za sebe si ani rychle nevybavím, kdy jsem se naposled dokázal tak výborně pobavit u současné americké žánrovky. Rozhodně překvapení... a že éra loupežních komedií už dávno pominula? Jo, tak o to víc potěšil vcelku povedený stylový návrat s příjemnou atmosférou, dobrým scénářem i režií, několika retro odkazy a hlavně třemi nestárnoucími sympaťáky v hlavních rolích, z nichž nejen Michael Caine opravdu s léty zraje jako víno. Moderní grafické nápady neruší, naopak též skvěle fungují v souladu se svižným nádechem této milé záležitosti. V rámci žánru za mě nadprůměrný kousek s velmi dobře zvolenou kratší stopáží, který mě pobavil natolik, že jsem dokázal relativně přehlídnout všechna klišé či občas i menší předvídatelnost. 75% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Časem se dostanete do věku, kdy vaše odsouzení na doživotí už daňové poplatníky tolik nestojí.. Velkoryse obsazený duchna-heist, který se na jedné straně snaží pohrávat s klišé (předání štěněte) a na druhé servíruje věci, o jejíchž využití v dalším průběhu nemáte pochyb (pomoc asijské holčičky). O humor se stejně jako v Grudge Match stará především A.Arkin, sir Michael Caine zase nenuceně rozdává noblesu. Opakujícího se M.Freemana bych nahradil De Nirovou postavou lupiče McCauleyho z Heat, ale chápu, že tady se mělo jednat o amatéry a taky je tu ten menší detail, že doktor Al Pacino už zařídil eutanázii.. Zdá se mi to, nebo se začínají čím dál tím víc objevovat filmy, v nichž se na finanční instituce z principu pohlíží jako na zločinecké syndikáty? Přichází čas bankster movies.. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Nuž tedy čekal jsem větší nářez při tomto obsazení. Pánové jsou super, ale ten příběh je až moc tuctovej a obyčejnej, zkrátka chybí tomu ,,drajv,, Pravda, jsem zhýčkán, takovými těmi uau efekty, také celou dobu na ně film připravuje, ovšem ve finále se vlastně vůbec nic převratného nestane a celková gradace snímku je spíše v posledním tažení, stejně jako sami hlavní představitelé.. Tahle herecká partička by si přeci jen zasloužila lepší námět. Ne že by se divák nepobavil, úsměvných situací je tu dost, ale........ tři a půl hvězdice směrem dolu je myslím tak akorát. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Komedie, jakou by dnes už v kinech bohužel asi málokdo čekal. Skvělá ústřední trojice i ostatní postavy, vtip za vtipem (zdaleka ne všechny si berou na paškál stáří nebo nemoci) a přitom zároveň lidsky citlivý příběh, rozumná stopáž, výtečný soundtrack a hodně režijního hračičkování, díky kterému to všechno má spád od začátku do konce. Navíc se příběhu podařilo vyhnout několika nejvousatějším klišé (a když ne vyhnout, tak je velmi vtipně shodit), čili já jsem jednoznačně spokojený a musím říct, že takhle dobře jsem se před velkým plátnem už dlouho nepobavil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Jedno z možných „únikových aut“ je Austin Mini Cooper. V těchto automobilech prchala zlodějská banda vedená Michaelem Cainem ve snímku Italian Job (1969). (D.Moore)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama