Reklama

Reklama

Loupež ve velkém stylu

  • USA Going in Style (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

E.T. scéna ma zabila. Hodinu a pol dlhý film má rýchly spád a divák sa u neho nenudí. Vtipy sú chytré a pobavia každého. Čo je na celom príbehu najvýraznejšie a drží ho pohromade, sú traja hrdinovia a najmä ich predstavitelia. Bez Caina, Freemana a Arkina by to jednoducho ani zďaleka nebolo ono. Z ich výkonu je takmer jasné, že ich vzťah je taký aký je na plátne, je aj v skutočnom živote. Lúpeži vo veľkom štýle nechýba ani ľudská stránka príbehu, vďaka ktorej dostáva snímka na trochu väčšej váhe. Celkovo je to pohodová, tak trochu akčná komédia, ktorá nesklame ani neurazí a určite stojí za pozretie. Komédia, akú by dnes už v kinách bohužiaľ asi málokto čakal. Skvelá ústredná trojica aj ostatné postavy, vtip za vtipom a pritom zároveň ľudský a citlivý príbeh, rozumná stopáž a výborný soundtrack, vďaka ktorému to všetko má spád od začiatku až do konca. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Going In Style" je presne ten typ komédie, akú som už dávno nevidel. Kedysi ešte v čase 80s a 90s nepotrebovali byť filmy pre to, aby nás rozosmiali vulgárne alebo sprosté. Stačilo len mať nápad a potiahnuť ho v správnych možnostiach. A vybrať do hlavných rolí Freemana, Caina a Arkina bolo absolútne vynikajúce. A musím povedať, že aj spôsob, akým je film režírovaný a spôsob, ktorým sa nás snaží rozveseliť nie je najhorší. Chápeme motívy, film nikdy neprestrelí, nikdy nemám pocit, že sa nesnaží a hlavná trojica je absolútne vynikajúca. Spolu im to ladí. Nie je to síce film, z ktorého človeka odpadne nad jeho genialitou, ale rozhodne je to príjemnou komédiou, ktorú odporúčam vidieť. Už len čisto z dôvodu, že uvidíte troch skutočne talentovaných 80-tnikov spolu. A čo je zlé na niečom takom? Hodnotenie: B ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Loupež ve velkém stylu je pohodová komediální oddychovka s enormně kvalitním obsazením, jehož ústřední trojice si prostor před plátnem vyloženě užívá. Celé se to ubírá cestou, jakou si asi předem dokážete kompletně domyslet, ale přesto to velmi dobře zabaví, několikrát rozesměje a velmi rychle uteče. Ideální film na relax. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle trojice prostě nemohla zklamat. To jsou všechno tak skvělí herci, navíc zde přispívají i další, kteří se zde objeví, že prostě musel vzniknout film, který bude diváka bavit, dojme ho, ale hlavně bude schopen se vžít do postav, do jejich chování. Stalo se a já si ze sledování odnáším příjemný zážitek. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|85%| Přiznám se, že se mi do tohoto vůbec nechtělo, vybral jsem si film náhodně na zabití poklidné noční služby. Poslední dobou zastávám názor, že současné komedie už nejsou to, co bývali. Občas se nějaký ten lepší kousek objeví, ale i tak žádná sláva. No, ve finále jsem s tímto filmem nečekaně spokojený. Už od začátku jsem cítil, že to nebude žádná trapná ubohost s debilními (ne)vtipy. Po komediální stránce to není vůbec přehnané, scény jsou upřímně úsměvné a asi tak 4x jsem se zasmál. Myslím si, že ani není potřeba k plné spokojenosti přidávat vtipné scény. Spíš bych film stopáží prodloužil a přidal nějaké emotivní scény. Páč to bylo podle mého názoru i částečně bráno jako drama a i když jsem se nad tím hluboce zamyslel, tak se jedná o smutnou záležitost dnešní doby, jak většina z nás ve stáří asi dopadne. Herecké trio Caine, Freeman a Arkin to zvládli přímo fantasticky. Nenuceně, upřímně sehráli svoje role. V duchu jsem jim přímo tleskal. Vedlejší postavy byly ok, splnili svůj účel. Rád bych dal plný počet *, ale k tomu mi právě chybělo ještě pár scén, prodloužit krátkou stopáž atd. Každopádně jsem nadšen a těším se na další shlédnutí. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • V USA film za první víkend docílil čtvrté nejvyšší návštěvnosti, kdy vydělal 11,9 milionů amerických dolarů. (inachisio)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama