Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý koncept o trojici gerontů, kteří se ve vší počestnosti rozhodnou na stará kolena zabezpečit sebe a své nejbližší a ochudit zlý svět o trošku těch penízů. Žalostně jsem ve filmu postrádal větší příval humoru, nicméně jsem se díky herecké elitě nenudil. Jako ryze odpočinková záležitost snímek zřejmě své diváctvo nezklame. Celý průběh filmu je hrubě nepravděpodobný. Rychlokurzem loupení od Mexikánce počínaje a podivným zajištěním alibi končíce. Vyšetřování loupeže v samotném závěru mi z celého filmu přišlo vůbec nejzajímavější. Příjemný snímek, který vám rozhodně dokáže zpříjemnit příjemný večer. Přeci jen jsem ovšem podvědomě čekal poněkud intenzivnější a divácky zajímavější podívanou. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takový malý velký film. Vůbec nejde o heist komedii a nějaké vykradení banky, ale určitou kritiku amerického sociálního a zdravotního systému a snahu tří důchodců dožít své životy se ctí a v určitém stylu, ne jako žebráci na dlažbě. Líbí se mi charaktery postav, jejich repliky a mezi ústřední trojicí to skutečně herecky jiskří. Film je vtipný, optimistický, dělá si srandu z bankéřů a policajtů, ale také oslavuje rodinný život, přátelství, lásku, porozumění, prostě všechno to, co dělá lidský život tak nějak snesitelným. A to vše prosím bez uplakaného sentimentu, snahy o kapesníčky divaček a sladkobolných klišé a řečiček. ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Nuž tedy čekal jsem větší nářez při tomto obsazení. Pánové jsou super, ale ten příběh je až moc tuctovej a obyčejnej, zkrátka chybí tomu ,,drajv,, Pravda, jsem zhýčkán, takovými těmi uau efekty, také celou dobu na ně film připravuje, ovšem ve finále se vlastně vůbec nic převratného nestane a celková gradace snímku je spíše v posledním tažení, stejně jako sami hlavní představitelé.. Tahle herecká partička by si přeci jen zasloužila lepší námět. Ne že by se divák nepobavil, úsměvných situací je tu dost, ale........ tři a půl hvězdice směrem dolu je myslím tak akorát. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Z trailerů jsem čekal opravdovou nefalšovanou zábavu, kde bude každou minutu filmu znát spousta let (dohromady bezmála 200let) herectvý všech zmíněmých hlavních herců. Bohužel se tak nestalo. Scénárista ani režisér prostě nedokázal tuto devizu využít, takže se z filmu stal pouhý průměrný úsměvný snímek. Za mě 63% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle trojice prostě nemohla zklamat. To jsou všechno tak skvělí herci, navíc zde přispívají i další, kteří se zde objeví, že prostě musel vzniknout film, který bude diváka bavit, dojme ho, ale hlavně bude schopen se vžít do postav, do jejich chování. Stalo se a já si ze sledování odnáším příjemný zážitek. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • V USA film za první víkend docílil čtvrté nejvyšší návštěvnosti, kdy vydělal 11,9 milionů amerických dolarů. (inachisio)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. března 2017 v SVA Theater v New Yorku. (BMW12)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama