Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hvězdná sestava herců a to vskutku bohužel nenaplnila očekávání. Vtipných momentů tam tolik nebylo, nejvíce jsem se smál jak si důchodci kradli prášky, páč v lékárně jsou moc drahý ! :-). Ono těch narážek na důchodce (ale mile podaných samotnými pány seniory herci) tam bylo více a celé to byl film spíše o stárnutí a trablích, které sebou křehnoucí tělesná stránka nese. Dávám tedy za 3 lahvičky prášků na tlak. * * * ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Nuž tedy čekal jsem větší nářez při tomto obsazení. Pánové jsou super, ale ten příběh je až moc tuctovej a obyčejnej, zkrátka chybí tomu ,,drajv,, Pravda, jsem zhýčkán, takovými těmi uau efekty, také celou dobu na ně film připravuje, ovšem ve finále se vlastně vůbec nic převratného nestane a celková gradace snímku je spíše v posledním tažení, stejně jako sami hlavní představitelé.. Tahle herecká partička by si přeci jen zasloužila lepší námět. Ne že by se divák nepobavil, úsměvných situací je tu dost, ale........ tři a půl hvězdice směrem dolu je myslím tak akorát. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Going In Style" je presne ten typ komédie, akú som už dávno nevidel. Kedysi ešte v čase 80s a 90s nepotrebovali byť filmy pre to, aby nás rozosmiali vulgárne alebo sprosté. Stačilo len mať nápad a potiahnuť ho v správnych možnostiach. A vybrať do hlavných rolí Freemana, Caina a Arkina bolo absolútne vynikajúce. A musím povedať, že aj spôsob, akým je film režírovaný a spôsob, ktorým sa nás snaží rozveseliť nie je najhorší. Chápeme motívy, film nikdy neprestrelí, nikdy nemám pocit, že sa nesnaží a hlavná trojica je absolútne vynikajúca. Spolu im to ladí. Nie je to síce film, z ktorého človeka odpadne nad jeho genialitou, ale rozhodne je to príjemnou komédiou, ktorú odporúčam vidieť. Už len čisto z dôvodu, že uvidíte troch skutočne talentovaných 80-tnikov spolu. A čo je zlé na niečom takom? Hodnotenie: B ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film prostě musí být dobrý! A jeho záruka kvality je jasná - Freeman, Caine, Arkin, trojice talentovaných herců spojila své síly a vytvořili něco vtipného a dokonalého. Jedná se o takovou krásnou oddechovou komedii, u které nemusíte přemýšlet, zasmějete se a ještě ke všemu vás překvapí rozuzlení, které jste vůbec nečekali. Spousta vtipných hlášek a vedle skvělé mužské trojice i stále krásná Ann-Margret. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takový malý velký film. Vůbec nejde o heist komedii a nějaké vykradení banky, ale určitou kritiku amerického sociálního a zdravotního systému a snahu tří důchodců dožít své životy se ctí a v určitém stylu, ne jako žebráci na dlažbě. Líbí se mi charaktery postav, jejich repliky a mezi ústřední trojicí to skutečně herecky jiskří. Film je vtipný, optimistický, dělá si srandu z bankéřů a policajtů, ale také oslavuje rodinný život, přátelství, lásku, porozumění, prostě všechno to, co dělá lidský život tak nějak snesitelným. A to vše prosím bez uplakaného sentimentu, snahy o kapesníčky divaček a sladkobolných klišé a řečiček. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Producenti po scenáristovi Theodoru Melfim původně chtěli, aby scénář předělal a upravil příliš pozitivní konec, ale autor si stál za svým. (inachisio)
  • Reštauráciu, v ktorej sa pravidelne stretávajú traja hlavní aktéri filmu, sme mali možnosť vidieť už aj vo filme Mafiáni (1990). (Astonko)
  • Jedno z možných únikových áut, o ktorých partia uvažovala, bolo aj Scooby-Doo's Mystery Machine. (Astonko)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama