Reklama

Reklama

Pařížská blbka

  • Francie Connasse, princesse des coeurs (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je vyhozena z dalšího zaměstnání, třicetiletá Camilla, blbka od narození, se rozhodne s ordinérním životem nadobro skoncovat. Cíl je jasný: zaslouží si mít život lepší než zbytek lidstva. Nemůže se přece takhle trápit – jezdit veřejnou dopravou s ostatními lidmi nebo pracovat pro šéfa se smradlavým dechem! Ne – Camilla si zaslouží mnohem víc. Jedinou vhodnou možností je stát se šlechtičnou. Aby už nikdy nemusela pracovat a mohla trávit svůj volný čas s VIP osobnostmi jako jsou Jay Z, Beyoncé nebo Vanessa Paradis, rozhodne se opustit Francii a odletět do Velké Británie. Právě tam se nachází poslední svobodný princ, který nemá žádnou vadu (i když je to zrzek, ale co už), a který je v produktivním věku – princ Harry. A ačkoliv se brány Buckinghamského paláce ne a ne otevřít, Camilla je rozhodnutá, že s princem to bude láska na první pohled. (Indigo Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (45)

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

Hehe, ono je to překvapivě výborně udělané. Camille Cottin je femme fatale v tom nejzvrácenějším slova smyslu. Blbkovské nápady, ohnivý drive a francouzská přezíravost v jednom. Cokoliv se na plátně zrovna glosuje, je (pro mě neuvěřitelně) stylově promyšlené, plus samozřejmě v rámci té správně nekorektní nálady. Když blbka vysvětluje anglickým postarším dámám, že se dole pro prince Harryho celá depilovala, zdůrazňuje, že to bylo už v Paříži. Protože v místní Anglii není dobrá depilace. Jedním dechem se zamýšlí, že tím se dá vysvětlit, proč mají angličtí muži tak rádi zahrady a keře. Málokdy ztrácí dech. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Inšpirácia u Sachu Barona Cohena absolútne citeľná, aj keď Camille nešla až do takých úchylných krajností. Nedá sa teda povedať, že by to bolo niečo extra originálne, ale rozhodne pobavilo. Osobne som očakával podľa podpriemerných hodnotení viacmenej prepadák, ale také zlé to podľa mňa určite nebolo. Niektoré scénky boli skvelé (napr. tá so špecialistom na etiketu, alebo únos psa), no niektoré sa bohužiaľ ocitali až na hranici trápnosti. Ale celkovo podľa mňa ľahký nadpriemer - a keby nebolo Borata a Bruna, tak by som bol určite viac unesený. ()

Reklama

M_crha 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnání s Boratem, ale Blbka je taková nenucenější a méně "kameňáková" . Z pohledu muže mi to k té , ženě a ženské logice tak nějaka sedí více prostě něco jako blbá blondýna (Camilla není blondýna). Možná jsem šovinista ,ale kralovsky jsem se bavil. Ten film neni nic světaborného prostě průměr, ale Camille tomu dává takový zajímavý něžný rozměr proto 4 hvězdy. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Hrozná trapárna u které jsem vydržel jen v zoufalé naději, že přijde něco, co by mi připadalo opravdu zábavné. Alespoň bod za snahu o originální způsob natočení komedie skrytou kamerou. Popravdě jsem si prakticky celý film myslel, že je to z velké části jen tak dobře zahrané a jen se to tváří, že je to amatérskou skrytou kamerou nasnímaný reál, ale ono to bylo snad fakticky jen inscenované na netušící lidi... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejhorší je, že jsem se ocitla v pasti v podobě toho největšího podvodu lidstva všech dob - v práci." Život obyčejných lidí není tím pravým životem pro Camillu a ta logicky chce více. Jenže to by se musela umět lépe narodit a nechovat se jako afektovaná kráva rozhazující kolem sebe dementní moudra. Tak nějak jsem přitom intuitivně cítil, že by situace zachycené skrytou kamerou mohly být vtipné, ale nedokázal jsem se postavit na vlnu humoru budoucí choti prince Harryho, takže jsem se za Camillu po celou dobu pouze styděl. Ano styděl, protože mi za ni bylo trapně. Nicméně jednu hvězdu za odvahu jí dát musím. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Když se Camilla (Camille Cottin) naštve při rozvážení turistů po Paříži, pronese francouzsky slavnou větu z filmu Hříšný tanec (1987): "Baby nebude sedět v koutě." (hansel97)

Reklama

Reklama