Reklama

Reklama

Let Sfingy

  • Francie Le Vol du Sphinx (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Všichni v africké poušti znají Toma a jeho největší lásku, starý dvouplošník nazvaný Sfinga. Jednoho dne však Tom potká mladou ženu s mandlovýma očima a zamiluje se do ní. Netuší, že je nevědomky zapletena do obchodu se zbraněmi – její muž ji totiž vydírá a využívá ke svým intrikám. I ona se však do Toma zamiluje a s jeho pomocí (a Sfingy) čelí nebezpečným situacím. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Mrkvička, Preissová v dabingu, a úžasný hudební motiv v jinak nepříliš záživném dobrodružství z pouště. Nic víc pozitivního napsat nelze, protože dobrodružné, napínavé nebo výpravné to prostě není. Ostatní postavy jsou tu v rolích záporáků a trochu překáží. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Vlastně poměrně naivní s nepříliš kvalitními hereckými výkony. Zajímavé je pouze obsazení hlavní dvojice, primárně hlavního hrdiny. Takový poměrně nevzhledný typ by dnes do romantického filmu nikdo nepoužil. Má ale něco do sebe. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Zbytočný film s nezaujímavou zápletkou. Bez väčšej iskry, s hašterivými postavami, bez väčšej akcie či dobrodružstva. Najhoršie na ňom je to, že silne nudí a v podstate mi bolo jedno, čo sa s postavami stane. "Miau-Miau" dostala pár bitiek, ale ani to ma z letargie nevytiahlo. Zbytočný film. ()

Reklama

Reklama