Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maria, které se jen o vlásek podařilo uniknout z válkou zmítané Kolumbie, přijíždí do Španělska. Chce najít vojáka, který znásilnil a zavraždil její dceru. Pak ale potká Gonzala. Jeho láska k ní i jejímu synovi zpochybní Mariino odhodlání. Kolumbijská zdravotní sestra Maria, kterou tři milicionáři připravili o dceru, cestuje v doprovodu svého nejmladšího syna na Kanárské ostrovy, aby tam vypátrala jednoho z vrahů a pomstila se mu. Má u sebe fotku nalezenou v troskách domu, na níž je patrná tvář, věnování a jméno: Ivan. V okamžiku, kdy Mariu potká školní psycholog Gonzalo, se jeho život dramaticky změní. Rozhodne se jí s jejím vytrvalým a zoufalým pátráním pomoci. Ivan a jeho přítelkyně Vero, kteří obývají svůj kousek ostrova, zatím netuší, že se mají jejich životy změnit jednou provždy. (Cinemax)

(více)

Recenze (7)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Trochu mi vadila rozháranost, nesoudržnost filmu. Přispěly k tomu flashbacky, které byly nutné, ale některé zbytečné.Také to postrádalo větší tah na branku. Vše vyvažuje silné téma a malé překvápko na závěr. A protože nudných míst zde bylo málo, zaslouží si příběh pomstychtivé ženy nadprůměrné hodnocení. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Skvelo rozbehnutá zápletka, ktorá sa však časom úplne stabilizovala a film akosi prešiel do takej pasívnej fádnosti. K záveru sa to zas trochu otvorilo, ale na základe toho výborného začiatku so očakával oveľa dramatickejší film s početnými zlomami v deji. Ale napriek tomu treba vyzdvihnúť, že príbeh vôbec nešiel cestou plnou klišé, hoci sa to v mnohých situáciách dosť núkalo. Celému filmu dominoval motív pomsty, ktorý žiaľ úplne potlačil všetko ostatné. ()

Reklama

lineker 

všechny recenze uživatele

Takto rozjet osudové cesty lidského života, tak aby se ve finále na jedné velké křižovatce opět střetli umí snad jen Španělé. Oba dva tvůrci jsou dozajista infikování samotným velmistrem tohoto oboru velkým Pedrem. Silné drama o bolesti a touze po pomstě, která však nemusí být zcela osudová. Celý film je však jedním velkým intenzivním mementem hesla že Válka je opravdu vůl. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Je to sice takové klasické schéma s postupným odhalovaním "jak to vlastně bylo" a na můj vkus občas dost pomalé (navzdory časovým skokům), ale celkové vyznění včetně pointy mě oslovilo. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tady si nejsem jistá, protože samotné téma je alarmující i když tady skloubili romantickou linii se silným dramatem a trochu to tam škobrtalo a závěr byl sice šokující, ale nějak mi to tam nezapadlo i když to mělo svojí logiku. Nedivím se, že Maria mohla už někomu lézt na nervy, která až s fanatickou vervou chtěla pomstu a zapomněla na všechno kolem a to několik let. 3 / 4* ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama