Reklama

Reklama

TIE Fighter

Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
USA, 2015, 7 min

Režie:

Paul Johnson

Scénář:

Paul Johnson

Kamera:

Paul Johnson

Recenze (10)

jh666 

všechny recenze uživatele

Přijemný animovaný kraťas znázorňující jednu malou bitvu mezi Impériem a Povstalci. Příběh zde moc velkou roli nehraje a animace by mohla být o chloupek lepší, ale tohle vyvažují ty úžasné detaily na TIE Fighterech, TIE Interceptorech, TIE Bomberech, X-winzích, Imperial Star Destroyerech a dalších lodí. Např. Startovní sekvence v kabině TIE je úžasná. Navíc to má v celku příjemný hudební podkres. 75 % ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě nemohu nic očekávat od sedmiminutového snímku, avšak krátká stopáž nemusí být nutně důvod k toleranci. Zvlášť když se snímek přiživuje na populární značka, která pro mě nikdy není důvodem udělit snímku plné hodnocení. V rámci doplnění do tohoto nejmenovaného universa funguje naprosto v pořádku a co mě upřímně zaujalo byla právě přehlídka imperiální vojenské techniky během bitvy proti rebelské špíně. Což je ale vlastně celý obsah snímku a nic jiného jsem ani neočekával. Je však škoda že tuto prakticky nulovou výplň neobohatili o nějakou atmosféru, zajímavé bitevní scény či cokoliv jiného. Takto je to jen animace stereotypních bojových scén, které měli střídavou tendenci dokonale využívat to dobré co anime nabízí a na druhé straně naprosto příšerně vyvedených scén na úrovni bojových scén Skryté hrozby. Oceňuji fanouškovskou práci, ale nejsem z ní nikterak potěšen. ()

Reklama

Gharr 

všechny recenze uživatele

Úžasný návod, jak by měly hvězdné války vypadat. Žádná Lucasova pohádka, ale celkem realistický pohled na střed profesionální flotily impéria s povstaleckou sebrankou. Jediný detail je hudba, která je sice dobrá, ale upravená verze s písní Aces in Exile od Sabatonu se stává nezapomenutelným zážitkem. ()

OzzyCobain 

všechny recenze uživatele

Nádhera! Co může být nádhernějšího než sledovat Imperiální hvězdné destruktory, jak likvidují povstaleckou flotilu? Jedná se prakticky o přehlídku imperiální technologie, TIE fightery, Interceptory, Bombery, 2 Hvězdné Destruktory a dokonce jeden Indertikor. Tahle sebranka se postará o likvidaci povstalecké flotily za doprovodu metalové muziky? Co by mohlo být víc drsné? Snad jen kdyby jim velel Thrawn... ()

Oxik49 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem toužil po tom, aby vzniklo něco z prostředí Hvězdných válek zaměřené na Impérium a ne na rebely. To se mi konečně splnilo. Výtečně zpracované detailní záběry do kokpitů letounů TIE a na jejich piloty, přiměřeně akční a efektní bitva, příjemný hudební doprovod a vůbec.... parádní na večerní odreagování. Hodnotil bych zhruba 85-90% :) ()

Zajímavosti (1)

  • Animátor Paul Johnson pracoval na filme 4 roky. (Jayem)

Reklama

Reklama