Reklama

Reklama

Emelie

Trailer

Když jejich rodiče vyrazí na rande do města, tři malé Thompsonovy děti okamžitě přijmou svou novou chůvu Annu (Sarah Bolger), která vypadá jako splněný sen: je příjemná, zábavná a nechává je dělat věci, které boří všechna rodičovská pravidla. Ale jak interakce Anny s nimi nabírá čím dál více zlověstnější tón, děti si uvědomují, že jejich chůva nemusí být tou, za kterou se vydává. Brzy je na nejstarším Jacobovi, aby chránil své sourozence před stále více hanebnými záměry narušené ženy, jejíž zbraní je důvěra a cílem nevinnost. (noelcoward73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sarah Bolger a děti zaslouží pochvalu, ale jinak to bylo takové nemastné neslané. Ačkoliv má film krátkou stopáž, byla první polovina celkem nudnou záležitostí. Ukazovala vlastně jen trošku nekonformní chůvu, která to sice zjevně nemá v hlavě v pořádku, ale ta její psychóza nebyla podaná tak, aby na mě nějak výrazněji zapůsobila. Pak se to sice trošku rozjelo a přišlo i přijatelné vysvětlení, jakou má děvče motivaci, ale pořád se film držel ve všech aspektech až příliš u zdi. Škoda. 35% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi lehce ujetý a trochu nekorektní filmy kde se terorizujou děti, tohle je dobrá volba. Smál jsem se skoro celej film neboť tahle hlídačka má luxusní smysl pro humor. Škoda jen toho křečka :)) Samozřejmě film neni bezchybnej a neustálý prostřihy na večeři rodičů kazily atmosféru, i tak ale dobrá sranda s lehkým nádechem osmdesátek. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já nevím čím to bylo, asi jsem v tom viděl něco víc, než v tom třeba viděli ostatní. Ta první polovina je prostě divná a v nějakých částech i nepříjemná, což je přesně to, co jsem v různých hororech hledal a v skoro žádném nenašel. Mám i takovou představu o naprosto geniálním hororu a tohle ho z části splňuje. Takže první polovina mě zaujala, vytvořila skvělou atmosféru a o napětí se postarala polovina druhá.Působilo to i realisticky - kdo jiný může být tak naivní a nic nepoznat než malé děti? A v druhé polovině se i nečekaně objeví skvělá lekačka, a o ty tady nešlo. Jediné, co mi vadilo, byla poslední scéna, která prostě naznačovala, že i tady bude nejspíš konec tradiční. Jinak jsem byl ale velmi spokojený a dokonce uvažuji i nad zařazením do oblíbených filmů. 5* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přesně ten film, z kterého budete mít hodně nepříjemné pocity a s těmito pocity budete odcházet z jeho sledování. Když si najmou pro svoje děti holku na hlídání, ani netuší, co vlastně způsobí. Když tohle vidím, tak si hodně rozmyslím, jestli někdy nechat děti někomu, koho vlastně neznám, ale má nějaké doporučení. Ještě teď se z toho musím otřepat, i když konec už byl až moc tradiční ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič moc, hoci kdesi v polovici (cca v momente keď Emelie rozprávala pohádku o méďovi) to bolo vcelku zaujímavé. Potom sa to už celé zvrtlo do tej psychopatickej línie s prvkami hororu, a to ma teda vôbec ale vôbec nebavilo. Spomedzi chúvovských filmov jeden z tých slabších. Aj keď, malo to aj zopár dobrých momentov, - a tým najlepším bola jednoznačne spomínaná pohádka o méďovi (aspoň bolo jasné o čo Emelie vlastne ide). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městě Buffalo ve státě New York. (noelcoward73)

Reklama

Reklama