Reklama

Reklama

Not So Fast

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2014, 2 min

Obsahy(1)

Když najednou na chodbě zhasne světlo, nemusí to vždy znamenat výpadek elektřiny, prasklou žárovku, nebo pokus o znásilnění. Zvláště pak ve snímcích Davida F. Sandberga musíte za vším hledat nadpřirozeno! (SOLOM.)

Recenze (26)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak blízko a přece tak daleko. Úplnej průser to není, ale mohlo to dopadnout i hůř. Konečně jsem měl tu čest vidět rejžu před kamerou. Musím říct, že je to větší sympaťák jak samotná herečka. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

I když Sandberg ve svých kraťasech recykluje sám sebe, tentokrát mě lehce nečekaná pointa rozesmála a to se počítá... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Viacerí asi nepochopili, že vtipný koniec bol zámerom a že Not so fast ako aj Closet sú hororové komédie. Možno je pointa snahou o nejaký náhľad do ženskej psychiky, ale skôr mal Sandberg iba nápad, ktorým musel obšťastniť fanúšikov filmovej hrôzy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdo se bojí tmy, ten se z tohoto krátkometrážního snímku možná i posere, ale jinak je to jen další Sandbergova jednohubka, ve které chtěl dát prostor své staré. Ta bohužel tentokrát viditelně postrádala make-up a tím její charisma kleslo na bod mrazu. Ona ostatně nikdy nebyla zrovna dobrá „herečka“. Naštěstí se na ní nemusíme dívat zas tak dlouho. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama