Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jeďte internetem. Je to rychlejší." Rady tety Fishy byly asi tím jediným, co mě v tomto vánočním zlém snu pravidelně rozesmívalo. Pak už mě bavilo snad jen, když si Charlie s Lauren "obratně" strkali jazyky do úst a samozřejmě ulhaný vztah krásné Eleanor se sympatickým G. I. Joem. Jinak to však byl samý malér, problém a nepochopení, což mi dost připomínalo skutečný život. A to je přesně to, co od filmu nechci. Ale jsem ochoten přimhouřit oko, protože to celé vyprávěl pes a dopadlo to vánočně. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi budu znít celkem sentimentálně, ale mě se to líbilo. Připomnělo mi to všechno co mám na filmech ráda. Nebylo to nic násilného a ani nuceného a pro mě hlavní věc - neodcházela jsem z kina naštvaná, ani zmatená a dokonce ani smutná. Byla jsem po zhlédnutí tohoto filmu v pohodě a klidu, perfektně naladěna na nadcházející vánoční čas, který nemá ovšem nic společného s přeplněnými obchodními centry a násilnou komerční atmosférou, která se snaží lidem naznačit - "Hej běž už nakoupit ty dárky - vždyť je řííjen...". Nutno podotknout, že podobnost s Láskou nebeskou jsem postřehla. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Páčili sa mi tie príbehy kým boli všetky krásne oddelené. Tie rozhovory boli super. Hlavne sa mi páčil príbeh Eleanor a Joea ( Olivia Wilde a Jake Lacy) ale aj ostatné boli pekné. Či starší pán a servírka. Akurát škoda, že sa potom z melodrámy stal iba sladký romantický film (ktorému som potom už neuveril ani prd ). ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Absolutně nezajímavé! Komedie? To sotva! Podle traileru jsem čekala komedii o tom, jak si každý na Vánoce přitáhne do rodiny někoho "zajímavého" a postupně to bude "praskat" a trapné situace budou hutnější než nádivka do krocana. Bohužel jsem se v pravidelných patnáctiminutových intervalech ptala, kdy už se tam konečně začne něco dít. Odpověď: nikdy. Ztráta času. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Nie že by to nebol vykonštruovaný vianočno-vzťahový klišovitý doják, ale niet dôvodu nestráviť s ním nejaký ten čas, a zvlášť vhodné je to tesne predtým, ako človek ide na sviatky navštíviť rodinu... (Teoreticky) tým totiž môže zabrániť okamžitému spusteniu kolotoča krvavých hádok, vzájomných výčitiek a triumfálneho odhaľovania pokrytectva, plných pocitov stiesnenosti a napätia, hnevu, sebaľútosti a zmaru dobrých úmyslov... Je tu plno krásnych drobností a príjemných scén, a okrem iného tým môžem sláviť narodeniny svojho brata, ktorého som práve kvôli takejto povahe našich rodinných vzťahov nikdy nevidel... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)
  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)

Reklama

Reklama