Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Výborná dramédia napokon precitla do klišovitého vianočného "zázraku". Aká škoda! Film sa snáď prvé dve tretiny uberal skvelou líniou zameranou na vnútorné problémy a podvedomé útrapy postáv. A to bolo veru dobré - asi až príliš dobré na to, aby táto psychologická atmosféra pokračovala až do konca. Avšak prišiel výpadok prúdu a príbeh sa preniesol do nemocnice, kde celý doterajší dobrý dojem vygradoval do hnusného krčovitého klišé, ktoré by bolo asi naivné aj na rozprávkový žáner. Nie, nie som za každú cenu proti happyendom, ale čo je veľa, to je veľa - a toto bolo fakt prehnané :( Prvé dve tretiny na 4*, posledná max. 1* = takže dokopy asi tak priemerné 3*. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Chaotická snaha zkopírovat šablonku Lásky nebeské napojením příběhů, které tady možná mají i více prostoru, ale žádnou váhu a prakticky jediná zajímavá součást příběhu je Eleanořino hledání falešného přítele na letiště. Jinak to není ani moc vtipné, což je škoda, protože to má potenciál s opravdu solidním obsazením. Možná, kdybych se díval o Vánocích a měl vánoční náladu, asi bych šel s hodnocením o něco výše, ale tohle je taková ubohá vánoční romance s předvídatelností a příliš mnoho příběhy najednou. June Squibb kupodivu nejvtipnější... ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Původně jsem do tohoto snímku šel s vidinou navození příjemné sváteční pohody a atmosféry, komedie, u které se pobavím, nasaju ducha vánoc a tak nějak se hodím do pohodičky. Samozřejmě to ale dopadlo zcela opačně, takže já si šel po skončení této „úžasné vánoční komedie“ dát pár frťanů, abych se alespoň částečně dostal z pořízené depky. Nevím tedy o co tvůrcům tímto svým produktem šlo, ale něco tak depresivního a pesimistického jsem už dlouho neviděl, a jestli to měl zachránit ten závěrečný, kýčovitě přiblblý happyend, tak já na to jen hahaha, naserte si jantaři, vánoce jste mi už stejně zkazili. Každopádně, co se zápletky týče, tvůrci se snažili být zřejmě originální, čímž si ve výsledku ale nejsem zrovna dvakrát jistý, jestli jim to úplně vyšlo, hvězdné herecké obsazení pak film sice alespoň částečně zachraňuje, nicméně určitě nikterak neoživuje, atmosféra vánoc zde zachycena tedy je, ale svůj význam kvůli pojetí filmu naprosto ztrácí, navozené emoce na mě též zapůsobili nechtěným způsobem, zábavných momentů jsem během celé té podívané zaznamenal zhruba dva, jinak jde o čistokrevné rodinné drama, výčitky, hádání, obviňování, prostě samé příjemné vánoční záležitosti, takže reálné to možná je, o to jsem ale v tomto případě skutečně nestál. Zkrátka pozor, Love the Coopers není ani náhodou vánoční poklidnou zábavnou komedií, je to nevýrazné vánoční drama, které nepřináší nic, čím by stálo za pozornost. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Já vím, že jsou Vánoce a tak... ale zas "ocaď pocaď"... :) Asi jsem viděl i horší filmy, ale to nic nemění na faktu, že jsem při těch vyumělkovaných scén bez vtipu a otřesných dialozích s tunou sentimentu trpěl až až. Takovou povrchní a za vlasy přitaženou spatlaninu by podle mě dokázal natočit skoro každý. Vánoce nevánoce, tohle na mě prostě působilo neupřímně a hercům jsem nevěřil ani slovo. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Vánoční komedie, které chybí jak sváteční atmosféra, tak jakýkoliv nadhled a vtip. Přísnější měřítka snese pouze dějová linka Eleanor a Joea (Olivia Wilde a Jake Lacy), která by snad zasloužila i samostatný film. Jejich dialogy jsou až na další občasné světlé výjimky tím jediným, co Love the Coopers nabízí. Další důkaz o tom, že samotné obsazení dobrý film nedělá. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)
  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)

Reklama

Reklama