Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

borec999 

všechny recenze uživatele

Typická, predvídateľná vianočná komédia plná klišé, ktorá z hľadiska príbehu nepríjemne prekvapí svojou nekonzistentnosťou. Zameriava sa totiž súčasne na príliš veľa postáv a snaží sa o každej povedať strašne veľa, pričom nakoniec o každej nepovie skoro nič a aj tých pár zaujímavejšie vyzerajúcich dejových liniek (vzťah starca a mladej čašníčky, samotárskosť a neschopnosť mladej a peknej ženy nájsť si plnohodnotný vzťah, či vyprahnuté a nefunkčné manželstvo po 30 rokoch) sa ukončí najviac možným konvenčným, predvídateľným a "správnym" koncom, aký si viete predstaviť. Prekvapený som bol aj z toho, koľko hviezd a známych hercov sa podarilo tvorcom do filmu zohnať( čo bolo však koniec koncov zbytočné, keďže vďaka nezaujímavému scenáru vo svojich úlohách vyniknú maximálne tak Olivia Wilde a Amanda Seyfried). No a zrejme najviac prekvapený bude ten, kto sa tešil na dobráckosť a šediny Stevea Martina... ten bude naozaj škaredo podvedený. Lepšie 2* a skôr podpriemer. 40% ()

moviechecker 

všechny recenze uživatele

Ak si chcete zničiť Vianoce určite zájdite v predvianočnom čase na tento depresívny snímok, a ak si to chcete užiť poriadne tak choďte rovno na Štedrý deň. Neviem kto z dvojice Jessie Nelson či Steven Rogers je väčší Grinch, ale predpokladám, že druhý menovaný. Pustiť takýto film v predvianočnom čase, by si zaslúžilo aspoň verejnoprospešné práce. Šli sme do kina užiť si komédiu a nabudiť sa trochu tou nadchádzajúcou atmosférou no namiesto toho sme zízali na odpad a depresiu. Takže Steve a Jessie ako vravela ta VAša malá holka: You are such DICKs. Takže drahí amíci nabudúce si také šity púšťajte pred valentýnom a neberte nám radosť z Vianoc. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, kolik pro mě áčkových herců nacpali do tohoto filmu, je tahle vánoční dramedie hodně špatná. V podstatě se jedná o příběh jedné rozhárané rodiny, kde film začíná s několika příběhy, které pak spojí u kulatého stolu. Problém je, že mě ty jejich problémy nějak vůbec nezajímají. Vše ale má tendenci stemlovat ona vánoční atmosféra, která je sice fajn, ale už z podstaty věci z ní nelze být nadšený. Protivenství některých postav Vám nezlepší zapálenej svícen na vánočním stolci předstírající vánoční pohodu. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Destilát tuctových vánočních "family reunion" komedií, paradoxně naředění podřadnými hereckými výkony jinak schopných herců, který jde od nikud nikam. Jessie Nelson má asi za bratra Willieho Nelsona, který donesl na natáčení pořádný balík trávy a v tom se utopila veškerá režie. Výsledek je bohužel hrozná ztráta času pro všechny, kdo za to nedostali zaplaceno (tzn. hlavně diváky). ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Po přežití uplynulého pracovního týdne se na Cranborne oslavuje. Vánočnímu kouzlu už pomalu podléhám a každoročně mu dopomáhám výběrem vánoční filmové nabídky. Ze Santavy dílničky mi letos po pásu přijel první film a já musím konstatovat, že jsem byl do Cooperova rodinného kruhu vtažen a s chutí mou vlastní jsem sledoval životní kličkování každičkého člena rodiny. Olivia má šarmu a takové té jemné ženskosti, při které se muži zakoktávají, na rozdávání a přes fakt, že je to slaďák, který originalitou asi moc nehýří. mě tyto filmy s vánočními koledami, teplými huňatými svetry, jmelím a pořádnou rodinou vždy zahřejí u srdce i v ty nejmrazivější dny. Jsou zase Vánoce, snad se každá rodina sejde aspoň na tento jeden magický večer. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)

Reklama

Reklama