Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (225)

necisty 

všechny recenze uživatele

Nejsem zastánce humbuku kolem tohoto díla a vůbec ho nevyzdvihuji z důvodu, z jakého mnoho žen tady. Jsem romantická duše a tak celou tuto sérii mám rád, protože se jedná o velmi neobvyklý romantický film. Líbila se mi zápletka v prvním díle, která byla bohužel pokračováním shozena, ale protože se to nese v podobném duchu jako Stmívání atd. a mohu se na tento film dívat se svou drahou polovičkou, která z toho taky kdo ví jak nešílí, tak jsem z celku spokojen. Jantar už skutečně píchá, šuká a dokonce miluje. Film je dobře natočen, herci to zvládli, ona už je dokonce i krásná a překypuje to luxusem. Knížku jsem nečetl, ale z názorů, co slýchám je to pravý opak. A při troše povrchnosti a pohledu na paní James jsou to jen její touhy nikoliv skutečnost, ta si to ale snad může konečně zaplatit. Mrzí mě jen borci, kteří si na zdejším hodnocení honí své ego a kroutí hlavou nad neexistujícím světem. Proč může existovat nesmrtelný James Bond s bohatstvím a technologickýma kravinama a ne tento příšerně bohatý Jantar a naivní šedá myš? Každopádně už zbytečný díl, hodnotím jen završení série a schopnosti tvůrců mimo ELJ. ... Cinema City Letňany ()

Vitex 

všechny recenze uživatele

Dostaly, co chtěly. V něčem je to opravdu fenomén hodný pečlivého studia. Film dokonale sestrojený tak, aby v každém momentě odpovídal představám a touhám naivních puberťaček (a evidentně nejen puberťaček). Ve výsledku pak nemá sice naprosto nic společného s realitou, ale o to přece ani nešlo (chraňbůh!)... takže všechno v pořádku. ()

Reklama

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

[SE] Nikdy som nepochopil zmysel soft porna. A žiadne iné ambície ani kvality táto atrapa nemá, je to len veľmi zle napísaný film. Aby aj dedinské upratovačky mali o čom snívať. Niečo jak filmový ekvivalent motivačného citátu; jednoduchá vec, pre jednoduchých ľudí. Ešte o radu horšie než predošlý diel. 10% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem u šedé jedničky usnula, temnou dvojku vynechala a na svobodnou trojku vyrazila pro změnu do kina s milou společností v podobě maminky na mateřské, díky které se nějaké scény z filmu rovnali spíše komedii ;-) Ono, když v nějakém filmu je jedna z hlavních postav bývalý sirotek, nyní milionář, tak to o vyšší příběhové úrovni hodně vypovídá.. V díle "Padesát odstínů svobody" mi tak trošku přijde, že erotické scény jsou zde jen ze zvyku, jinak se snaží spíše vnést do popředí kriminální linii.. Béčková červená knihovna s pohádkovými prvky ;-) ()

Fleinka 

všechny recenze uživatele

Končím s prací i se studiem a začnu se živit, jako spisovatelka BDSM románů. Neviděla jsem sice první dva díly, celé mi to přišlo jak německá kriminálka: bez děje a komisaře Rexe. Narvané kino k prasknutí, spoustu trpících kluků, co se vyrazili podívat na toho pana úžasného a zjistit po čem jejich partnerky touží... myslím, že většina si všímali více pout, análních kolíků než toho luxusu, kterým pan Šedý oplíval. Každopádně jiskra naděje, že je partnerky neopustí byla zažehnuta, jelikož pan Šedý neumí vařit...ufff. Čekala jsem krapet jiný konec, takový kdy se Anestejža probudí z bezvědomi na dlaždičkách McDonaldu, když uklouzla po omastku z fritézi, při smažení hranolků a všechno se jí to jen zdálo....to možná bude v dalším díle....necháme se překvapit. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se v Nice ve Francii ve stejnou dobu, kdy se tam odehrály teroristické útoky v červenci 2016. (Dzeyna)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Pro scénu na líbánkách, která se odehrávala u francouzského Louvru, byla celá oblast pro natáčení uzavřena. Režisér prohlásil, že tak chtěl docílit efektu jako kdyby Christian (Jamie Dornan) pro Anastasii (Dakota Johnson) koupil celou Paříž. (Sydonai)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama