Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná služebná Jennifer Lopez jednoho dne okouzlí hotelového hosta Ralpha Fiennese. Jenže on je vlivný a bohatý kandidát na senátora a ona jen chudá matka s výřečným synkem! Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna Tye. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall s asistenty Jerrym a Danem, psem Rufusem a dalšími členy početného týmu. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa s kolegou, etážovým číšníkem Lionelem. Vedlejší apartmá sdílí panovačná Caroline Laneová. Marisin bývalý manžel zruší rybářský víkend se synem, a protože Marisa o víkendu slouží, musí ho vzít do práce. Marisa podléhá přemlouvání kamarádky Stephanie a vyzkouší si elegantní kostým Caroline Laneové. Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Chris se vzápětí seznámí s jeho matkou, kterou omylem považuje za hotelového hosta, bydlícího v luxusním apartmá. Pozve ji na procházku a stráví s ní příjemné chvíle. Marisa mu zamlčí, že je obyčejnou pokojskou. Chris pozve na oběd Caroline, o níž se domnívá, že je Marisa. Není divu, že když žena dorazí, je poněkud v rozpacích. Když pak Marisu zahlédne na ulici, nedá se odbýt a pozve ji na večírek. Lionel jí poradí, aby šla a počínající vztah ukončila dřív, než dojde k maléru. Díky kamarádkám krásně učesaná a oblečená Marisa Chrise okouzlí. Marisa nedokáže říci Chrisovi pravdu a dvojice stráví příjemný večer. Další den však Caroline odhalí pravdu a postará se o to, aby Marisa dostala výpověď´a Chris poznal pravdu. On i Marisa se pak snaží žít jako dřív, je však jasné, že jeden na druhého nepřestávají myslet. A je to nakonec Ty, kdo se rozhodne jednat a dát je zase dohromady. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (263)

misstake 

všechny recenze uživatele

Nebýt Vánoc, tak Krásná pokojská nemá šanci, že bych ji kdy viděl. To, že hlavní roli hraje Jennifer Lopez je hlavní varování. Jediná věc, co mě napadla je, jak můžou mít komerční filmy, tak stupidní scénáře. Vzhledem k tomu, kolik milionů dolarů se tam vráží, prostě nemohu pochopit, proč nějaký ten milionek nepřihodí i nějakému aspoň trochu gramotnému scénáristovi. Když většina nezávislých filmů se opírá o kvalitní scénáře, proč je to tak výjimečné u filmů velkých studií. Ale to bych u subžánru romantické komedie chtěl asi moc, přitom požaduju jen hlavy a paty. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Prijemna americka komedie s latinskou kraskou J.Lo a sympatickym Fiennesem ve vas nezanecha dlouhe okamziky na premysleni a urcite se vam o ni nebude zdat, ale na nedelni odpoledne, proc ne? Tenhle romanticky film ma vsechno, co ma mit. Ale to je mozna i trosku i ta chyba, od zacatku je hned jasne, jak to dopadne. Bohuzel, jeji syn totalne na granat, proto hvezdicka dolu. ()

Reklama

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Inu, když pomineme debilní zápletku, Jennifer Lopez, která snad ještě v žádném jiném filmu nevypadala tak ošklivě jako tady (zvláštní, že úplně nejhůř vypadala zrovna ve chvíli, kdy se z ní měl vyloupnout krásný motýl), zůstává nám jen otřesná nudná kaše. A já nevím jak vy, ale já, když se u televize nudim, tak jím, takže víc takových filmů a budu jako koule! ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Je to variace Popelky na stopatnáctý způsob. Neříkám, že se tohle nemůže stát, možné je všechno, akorát pochybuji, že by se v reálném životě kandidát do senátu staral více o své city k pokojské než o svou prestiž před veřejností, pokud by měl, tak jako Ralpf, za zadkem novinářskou vlčí smečku. Tady v tomto případě bych rozhodně vyloučila popis "drama". Je to pohádka! Ještě jsem neviděla tolik přejícných lidí, kteří bezelstně podporují jednu bezvýznamnou zaměstnankyni hotelu, jenž si v pracovní době odskočí v "zapůjčeném" kostýmku klientky do parku na procházku. Být manažerem hotelu, tak mi nezbývá nic jiného než stejný postup řešení situace ... No ale, abych jen nekritizovala, přece jen jsem taky ženská, romanticky založená samosebou a srdce mé se rozněžnilo nad tou pocukrovanou slaďárnou. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

„Sloužit lidem může jen člověk inteligentní. Pamatujte. Oni mají jen peníze; a i když jim sloužíme, nejsme jejich sluhové. To co děláme slečno Venturová nevypovídá nic o tom jací jsme. To zjistíme, až když upadneme a zase se zvedneme.“ – Tak se nenech vytočit nízkým hodnocením Jennifer – zvládla jsi to s grácií;) a všestranný Ralph… ten si jen tak odskočil, aby vzápětí mohl zazářit v nějakém cenami ověnčeném megataháku. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Na post režiséra byl zvažován John Hughes, podle jehož příběhu námět k filmu vznikl. (Karlos80)
  • Natáčení probíhalo v manhattanském hotelu Roosevelt, v newyorském hotelu Waldorf-Astoria a v okolí Bronxu. (Terva)

Reklama

Reklama