Reklama

Reklama

Forced Entry

  • USA The Last Victim (více)

Recenze (2)

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Třetí hvězda za Tanyu Roberts,která zvýšila to slabé hodnocení ,jelikož film sám o sobě povedený moc není a o napětí je zde nouze.Nic co by stálo za znovu zhlédnutí. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu dokonce ještě slabší než známá trashová sexploitation klasika z roku '73, ano toto byla druhá verze Costellova XXX roughie hardcore snímku. Snímek ale dost dobře a velmi očividně ovlivnil i klasiky jako "Maniak" (80) nebo Scavoliniho "Nightmare" (81) a sám byl očividně ovlivněn exploitation klasikami typu "Last House On The Left" aj. Tento film měl ale hodně nepřesvědčivého dementního psychouše-zabijáka, který tentokrát trpí traumatem z dětství kdy ho zneužívala vlastní matka a on si teď svou zlost vybijí na ženách, které on vnímá jako děvky. Hodně se tu hraje na psychologii, film je dost uřvaný. Scény napětí málo napínavé, alespoň pro mě, film nemá skoro žádný děj, o spiknutí tedy nemůže být vůbec řeč, násilí tentokrát decentnější, všecky ty dlouhé záběry na určité místo, kolikrát naprosto zbytečné, tím jsem doslova trpěl, vůbec všecko v tomhle filmu, bylo jakési jendotvárné, zvukový doprovod měl sice grády ale občas se moc nehodil a film spíš rušil. Snímek tak alespoň trochu okořenila svým talentem béčková královna a pozdější Bond-girl Tanya Roberts (která to zvládne na jedničku), pro kterou to byla první role ve filmu vůbec, ale jinak žádný zázrak ani náhodou. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Tanya Roberts v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Související novinky

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

05.01.2021

Aktualizace 5.1.2021 20:30: Život občas píše bizarnější zvraty, než kdejaký scénář k filmu. Tento je bohužel ale spíše velmi smutný. Po včerejším vyjádření hereččina zástupce Mika Pingela, jenž… (více)

Reklama

Reklama