Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brian Walker (Warwick Sims) je rozmařilý rockový muzikant, jehož zálety již dále nemůže snášet krásná manželka Nikki (Tanya Roberts). Brian by se rád vyhnul rozvodovému vyrovnání a najímá na ochranu Nikki bezpečnostní agenturu Willa Griffitha (Andrew Stevens) a jeho bratra. Pravým smyslem práce nočních hlídačů je však získání kompromitujících materiálů na neposlušnou manželku, což se Willovi líbí tím méně, čím více podléhá půvabům Nikki. (J.Connor)

(více)

Recenze (4)

TO 

všechny recenze uživatele

Slavný zpěvák nechá svou manželku sledovat, aby jí přichytil při nevěře. Najme bezpečnostní službu a ti po celém domě rozmístí řadu kamer. Bezpečák pak celý den jen kouká jak krásná Tanya Roberts souloží, převléká se a plave v bazénu, až se do ní zamiluje. Ke konci se celý film zajímavě a celkem překvapivě zamotává. Jakštakš koukatelný erotický thriller, jsou horší. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Pro Nikki a Briana znamená večírek v Beverly Hills konec jejich manželství. Mezi odcizený pár vstupují právníci, špehové, videokamery... Soukromý detektiv Will sleduje celý dům na monitorech. Začíná být unesený krásou a zranitelností Nikki. Kamery, nainstalované v nejintimnějších zákoutích domu, se stávají nebezpečnou zbraní. ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek nové éry v České republice propagoval erotiku, porno a další irelevantní materiály,které u nás doma neimponovaly absolutně nikoho. Spíš naopak ty PODLE filmařů žhavé erotické scény vypadaly trapně a směšně. ()

Reklama

Reklama