Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

honajz 

všechny recenze uživatele

Ten film fakt není nic moc. Recykluje zcela nenápaditě jinde několikrát a daleko lépe provařené téma blbí američtí sousedi vs. tajní špičkoví agenti, což nic proti, pokud to někdo dovede dobře natočit, ale nejde o tento případ. Akce je zde minimum (a dokonce ta první začne až po 56 minutách filmu!) a film klidně mohl být o dvacet třicet minut kratší. Ani humoru to moc nepobralo, ačkoliv dva, možná tři dobré vtípky by se našly. Jenomže ten film má jakousi zvláštní, pohodovou atmosféru, a Jon Hamm a Gal Gadot hodně zachraňují. Mám to přesně na 2,5 * a nejsem si jistý, jestli to stojí za nové podívání se. Mít to větší tah na branku, víc akce, méně Galifianakise, více humorných hlášek, mohl to být opravdu povedený film. Takhle zůstal někde přesně na půl cesty. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Zlato, ja nič nepočujem!" – „Sú to tichí zabijaci. Takto dostali aj Bin Ladina." Herci sú síce fajn, ale scenár je obohraná šablóna bez kúska invencie. Vtipných scén pramálo, akčných detto, i keď za zmienku určite stojí skvelo natočená automobilová naháňačka. Väčšinu času sa mi film vliekol strašne pomaly, ale na jedno pozretie ako "turn the brain off" oddychovka po ťažkom dni sa to dalo zniesť. 40 % ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na margo tejto typickej americkej akčnej komédie zahlásiť len jedno. A to, že si až také vlažné komerčné prijatie nezaslúžil. Nieje to síce niečo, na čo by sa stáli v kinách fronty ( na to je tam málo ,,mládežníckych,, motívov ), ale podobne je ho aj škoda iba na nejaké upršané nedeľné poobedie. Sympatická, kinetická, magnetická. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Keeping Up With The Joneses" vyzeralo byť ako zaujímavá akčná komédia. Niečo ako kombinácia filmov Neighbours a Mr. And Mrs. Smith. Keď z toho vyhodíme element - "párty". A myslím, že to funguje celkom okey. Mám pocit, že ako film je to celkom dobre pozerateľné, má to celkom dobrý štýl, no problémom je trošku fakt, že som sa na filme smial len veľmi zriedkavo. Toto je komédia. A ja sa smejem rád. No tu som akosi mal pocit, že humor často akosi ide mimo mňa. Ale čo môžem povedať, že to film celkom dobre kompenzuje hercami a postavami. Isla Fisher je skvelá, John Hamm je vtipný a sympatický a myslím si, že aj Gal Gadot má dobré momentky. Zach Galifianakis je podľa mňa vo filme okey, ale nemám pocit, že by niečo extra predviedol. Osobne by som asi povedal, ak chcete komédiu podobného typu, no urobenú lepšie, myslím si, že by som odporúčil viac film Mr. Right. Je to o dosť vtipnejšie. Tak či tak si však myslím, že si film môžete čeknúť. Urazení nebudete a sú tu momentky, ktoré ma ozaj pobavili. Ale je pravda, že to malo oveľa väčší potencial, než to reálne ukázalo. Hodnotenie: C+ ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Film, který kdyby neexistoval, vůbec by to nevadilo. Vtipné to bylo "tak trochu", ale dívat se na to dalo dobře. Akorát teda zjišťuju (už od Batman vs Superman), že mě Gadotka neuvěřitelně sere a vadí mi. Na druhou stranu děkuju tomuhle filmu, že mi pomohl objevit naprosto úžasnou Islu Fisher, kromě ní mě toho na filmu moc nezajímalo :-) Jinak samozřejmě Galifianakis, když zrovna nehraje idiota, není tak úplně špatný a ukazuje, že umí zahrát i něco solidního. Toho idiotského nádechu se ale úplně zbavit nejspíš neumí. Kolem a kolem.... 3 hvězdy, o kterých za týden nebudu vědět, že jsem je dal. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Scény s domácím pivovarem byly natáčeny v Red Brick Brewing Company, nejstarším řemeslném pivovaru v americkém státě Georgia. (ČSFD)
  • Po přestřelce u staré budovy MBI si můžete povšimnout, že jsou na silnici čáry z předchozích pokusů odjezdu stylem burnout. (jokis)
  • Gal Gadot ve filmu dvakrát promluví hebrejsky. (ČSFD)

Reklama

Reklama