Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj kanadské sci-fi série se odehrává v městečku, které je v karanténě kvůli záhadné a zákeřné chorobě, jež likviduje všechny, kteří přesáhli 21 let věku. Tudíž je na školácích a školačkách, aby zjistili, co stojí za záhadnou genocidou "dospěláků". Ale hlavně jak ve městě bez rodičovských autorit přežít. (geklon)

Videa (2)

Trailer

Recenze (9)

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT: Všichni dospělí jsou mrtví!! Sympaticky odsýpající úvod plný svěžích charakterů je v druhé polovině nekompromisně pohřben pod lavinou hloupých dialogů a nereálných scének - dokonce i na mystery seriál. Mohlo z toho být atmosférické komorní sci-fi, City si ale postupně zadělává spíš na post-apokalyptické televizní céčko. Škoda... ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Zkratkovité, až frackovité. Chápu snahu tvůrců udělat show pro mladé s poněkud drsnější atmosférou, ale to by chtělo alespoň jeden charakter, kterému se dá fandit. V tomto případě pouze protáčíte panenky, kontrolujete čas a přejete většině obyvatel stejný osud. O mrtvolném tempu nemluvě. 40% ()

Reklama

Kailo 

všechny recenze uživatele

Všichni lidé s věkem nad 22 let zemřou a mladí přeživší truchlí s "heštegem" #RestInPeace. Ani se jim nedivím, i mě ta nenadálá mozková dysfunkce obyvatelstva nechala chladným. P.S. Co se dnes děje s herci? Proč se všichni tváří, jak kdyby přišli z konkurzu na Twilight? To se dneska do teenage filmu/seriálu obsazují jen kvůli tomu? Vědět to, tak jsem mohl mít dveře do Hollywoodu otevřené už dlouho. ()

Honza2211 

všechny recenze uživatele

Po epizodě 1x05 už končím - dál už se to sledovat při nejlepší vůli nedá. Je to škoda protože námětu, postavám i seriálu jsem věřil a dával do něj naději. Holt už mám 40 let a povrchní braky bez hlubšího děje mi už k zábavě nestačí. Co je na seriálu dobré? Seriál se snaží být mysteriózní drama s nějakou podivnou neexistující zápletkou, která nedává smysl.. Místy se točilo u lesa nebo v malém městě což je celkem dívatelné a fajn. Některé emocionálně-sexuální scény tam být nemusely.. Je to vážně divné a odrazující. Between - tento seriál je o něco horší než podobný seriál Beyond (Z onoho světa), ale všechno je to na jedno brdo. Jakž takž tam nějaký námět byl, jedna aktérka celkem sympatická tak dávám 20%. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama