Reklama

Reklama

VOD (1)

Emma (Ashley Benson) je studentka a právě se odstěhovala do nového bytu v New Yorku. Jenomže je sledována stalkerem, jenž se naboural do veškeré elektroniky, kterou má při sobě - mobilní telefon, notebook a další. Stalkerova posedlost je stále silnější. Zaznamenává nejintimnější okamžiky z Emmina života. Aby toho nebylo málo, zanedlouho mu prosté pozorování nebude stačit. (Kacitr)

(více)

Recenze (15)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

"Mám pocit, že mě někdo stalkuje." řekne Ashley Benson 12 minut před koncem. Tak já od toho nic extra nečekal tak jako tak, ale že to bude až tak moc špatné, to jsem opravdu nečekal. Holt zase po nějaké době jsem narazil na film, který byl tak moc špatný, že mu ten odpad dát prostě musím. Ratter si totiž nic jiného nezaslouží. Chápu, že režisér nás chtěl všechny postrašit s tím, abychom dávali bacha, že nás přes kameru v počítači nebo mobilu může nějaký hacker sledovat atd., ale v tomhle mizerném podaní to stěží můžu brát nějak vážně. Tady je totiž špatně snad všechno a zbývá jen chabá snaha. Found footage kamera se sice snaží imitovat Alone with Her jakože maximální realističností, jenže když u toho myslíte, docvakne vám, že to prostě nefunguje. Mobily mají foťák i z boku? Možná nějaký takový je, ale v životě jsem ho neviděl. A když ho holka nosí v kabelce, fakt vždycky tak, že je skrz něj vidět úplně úžasně přes tu mezeru? A takových nesrovnalostí je tam ještě hromada. Ještě příšernější je ale "příběh", protože fakt nevěřím tomu, že to mělo vůbec nějaký scénář a spíš si myslím, že to celé byla jen mizerná improvizace, protože tady je nějaké vedení děje ještě horší, než kdybyste se řídili pár slovy napsanými na ubrousku které byste nazývali scénářem... Snaha pomalu vyvíjet napětí - úplně na prd. Ashley Benson dělá doma rutinní věci, občas se potkává s přáteli a než přijde nějaká zmínka o něčem divném, je 25 minut v háji. Pak se zase kecají nahodilé řeči o nahodilých věcech a další náznak přijde až po dalších 25 minutách. Stalker se neukazuje, vše sledujeme jakože z jeho monitoru (což taky žádnou atmosféru nevyvolává), v poslední čtvrtině se párkrát objeví jako nějaká temná postava s kloboukem a v poslední scéně mu je vidět i trochu obrys tváře a to je vše. A hlavně nad tím vším nepřemýšlet, protože jestli tu holku jen chtěl najít a zabít, to mohl udělat mnohem, mnohem dřív. Vlastně mi vůbec nevíme, co se s ní stalo, jestli ji unesl, znásilnil a zabil, znásilnil a unesl apod. Nevíme nic, ten film je o ničem, bez čehokoli zajímavého nebo důležitého a tím pádem je i naprosto zbytečný. Ani Ashley Benson (kterou mám docela rád jen kvůli jejímu výkonu ve Spring Breakers) tu nemá co hrát, tak co za klady v tom mám vidět, když ten film kromě pár malicherností žádné nemá? odpad! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ashley Benson na webce?! To bývá jednou za hororový život. A šmírovat tuhle buchtu, která nemá o ničem ponětí, je lahoda. Masturbuje, hraje virtuální tenis, jde na hajzl, potí se, promenáduje se ve spodním prádle. Film je bohužel příliš korektní. Když takové hormonálně nevyrovnané klisně hacknout noťas, tak pořádně! To znamená žádné spodní prádlo, ale ležet u koz. Žádné masturbování pod peřinou, ale pěkně explicitně. Detaily všude, kde to jen jde. V menší míře by se tohle šmírování soukromí mohlo stát i v reálu. Tedy bez těch "strašidelných" návštěv tajemného šmíráka přímo v apartmánu, ty už jsou celkem diskuta(de)bilní. Buchta jde do ledničky, nerozsvítí, šmírák je za rohem. Buchta jde ven, šmírák je u ní v bytě. Tohle "dokonale" načasované míjení naštve. Ovšem pozor, nebylo to úplně příjemné. Dlouhý statický záběr na spící pannu, náhle na dveřích stín. Velmi infarktové, panečku. Ve filmu není ani vysvětleno, jak vše prováděl. Objevily se i totální nesmysly. Buchtě přijde poštou od něj holítko. Proč?! Sice se hodilo, na nohy, na škatuli, ale nepochopil jsem, co bylo záměrem poslat tenhle dáreček. Ashley si už zasloužila být k vidění i v jiné roli. A to se jí podařilo. Seriálové "Lhářky" sice v pohodě, přece jen její půvaby jsou stavěné právě pro tyhle voyeurské aktivity. Režisér Branden Kramer nechtěl ani tak poukázat na hrozící problém současné doby, úplnou ztrátu soukromí, má v tom šmíráctví zálibu a chtěl prostě Ashley. Vždyť i jeho předchozí film byl podobného zaměření. Takže rejža úchyl, buchta k sežrání, film ujde. Finále i překvapilo. V rámci možností i rozpočtu natočeno odpovídajícím způsobem. Docela působivé pustit si večer. A čekat až v tichu zavrzá třeba nezvaný návštěvník. 6/10 ()

Reklama

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Během sledování tohoto jakože hororu jsem se dozvěděla, že Ashley Bensonové strašně narostla prdel a stehna. Což mě fakt rozesmutnilo, jelikož se mi ta holka vždy tolik líbila a najednou BUM a člověk kouká na prdelatou Ashley s nohama jak antický sloupy a začínající celulitidou !! Takže horor to byl. Kdo se těšil na obnažený tělo Ashley a třeba nějakej ten sex, ten bude zklamán na plný čáře, Ashley ukáže při mrdání půlku zad a další intimní ukázky z jejího života jsou třeba to jak Ashley sere. Což mě nechalo ledově chladnou, stejně jako koukání, jak na Wii hraje virtuálně tenis a podobný píčoviny. Stalker než se rozhoupe k něčemu víc, tak uběhne skoro celej film a ten konec nemá šanci zachránit hodinu a něco kolosální nudy, kdy největší pecka je zjištění, že Ashley je tak trochu kráva a člověku je díky tomu u pitchy, co se s ní stane. Jak jsem naivně čekala, že si po Sestře zlepším náladu, tak jsem se dostala z hovna do ještě větší sračky. Doporučuju všem, který nemám ráda, ať maj taky zkurvenej večer u filmu jako já. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek, který si chce hrát na velmi závažný, protože zobrazuje problematiku, která je v současnosti celkem aktuální, ale dělá to jen na efekt, a to takový, aby ani na konci jste neměli pocit, že jste viděli něco dobrého. Úhly záběru jsou někdy těžko realizovatelné náhodou, ale tak fajn, je to film, jenže je to i o tom, že je to bez napětí, bez očekávání. Nudný stalking, to je zlé. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Pokud by nám tvůrci naservírovali solidní finále, kde by se i leccos vysvětlilo, dal bych 4 hvězdy. Takhle jsme v podstatě 80 minut sledovali jednu holku, jak spí, tancuje, pak zase spí a pak pro změnu tancuje. Závěr mi sice na pár vteřin husinu nahnal, ale to je na celý film prachsprostě málo. Tedy..slabota. 55% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Matared)
  • Pojmom Ratter je označovaný človek, ktorý používa PC alebo iné zariadenie na to, aby sledoval obeť bez jeho vedomia o tejto činnosti. (Marceloo)

Reklama

Reklama