Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 9
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer 9

Recenze (91)

Necrolock 

všechny recenze uživatele

Achjo. Vím, že se tu muj komentář ztratí, protože prostě nemám tolik bodů a tudíž nejsem v komunitě ČSFD nic... ale přesto, pokud si to alespoň jeden člověk přečte a dá na mě: Tenhle seriál je na první dojem příšerná slátanina.. další wannabe stmívání, divergence, hunger games, cosi cosi cosi. A první jeden-dva díly takové asi i fakt jsou. Ale časem se ukáže poměrně kvalitní a zábavný příběh. Postavy se začnou prohlubovat a já si to nakonec celý fakt oblíbil. Mrzí mě, jaký to dostává kotel, jen protože je to podle tolik nenáviděnýho receptu. Dejte tomu šanci, má to i pětihvězdičkový momenty. Jinak ale spíš za 4 hvězdy. ()

augustine 

všechny recenze uživatele

Prva seria, je tak do 4. dielu velmi tazko pozeratelna, ale lepsi sa to. Kat McNamara sa fakt zlepsi, sice nikdy nedosiahne kvalit svojich hereckych kolegov, ale uz ju clovek nechce zabit. Ale dovod preco sa na serial pozriet je herecky vykon Harry Shum Jr. (Mike Chang z Glee), ktory ako Magnus Bane neskutocne vali. Potom Matthew Daddario, ktory mu skvele sekunduje, a obcas si clovek vravi, ako moc ich boli chrbat z toho, ze vlastne drzia kvalitu tohto serialu az do jeho uplneho konca. Asi najlespia seria je ta posledna, aj ked ku koncu je velmi velmi urychlena, takze si to clovek az tak neuzije. Ja najviac, ale ocenujem, ze sa nedrzali kniziek (bo by to bola nuda) a skveleho soundtracku (hlavne 3.seria). Serial je podla mna viac pre baby nez pre chalanov, ale myslim, ze ked clovek tomu da tu sancu, tak si tam nieco najde. MInimalne Emeraude Toubia ako Izzy, je fakt krasna drsnacka. Ak ako chlap mate radi fantasy a vasa draha polovicka nie, tak uz jej nemusite pustat len Buffy, ale mozete skusit aj toto. Mozno ju to nadchne. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

"Co to má ten člověk na sobě? To je zase něco o upírech?" - "Ale ne, to je o démonech." (režisér obrací oči v sloup). "No dobře, tak ať to máme za sebou. Kde je ta holka?" (přichází Katherine McNamara) "Předveď mi něco a já budu hádat, ať uvidím, co v tobě je." (dívka ukazuje emoce) "Hm, to je hlad? Znuděnost, naivita, nechápavost, ospalost. Trefil jsem alespoň jedno?" (dívka vrtí hlavou, režisér se otáčí za sebe). "Musíme točit s ní?" - "Bohužel, produkce na tom trvá. Publiku se líbila a na talentu prý stejně nezáleží." (režisér si skepticky prohlíží dívku) "Snad mi to neposereš. Já jsem pracoval s hvězdama, víš? Cameron Diaz zahraje vztek, to bys čuměla. A Matthew McConaughey se mi rozbrečel, ani to neměl ve scénáři." (prohrabává tašku a vytahuje tlustý svazek) "Podle toho mám točit? Vždyť je to brak. Lovci stínů, čarodějové, Kruh, Institut." (zvedá oči od textu) "Copak, došly nápady na jména?" - "Éééééé..." - "Dost řečí, jdeme makat. Přiveďte toho brýlatého....(prolistuje pár stran)... nejlepšího přítele. Vážně? Doufám, že se nebudu muset dvacet dílů piplat s tím, že se jeden bude chtít vyspat s tím druhým." (přichází Alberto Rosende) "Tak klapka a jedeme." ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Ode zdi ke zdi, takto bych všech 55 dílů okomentoval. Dlouho trvá, než si člověk k některým postavám vytvoří vztah, některé (primárně Clary, ti celou dobu leze na nervy). Slabší díly střídají silnější. Kdyby vše skončilo v polovině třetí série, mohlo by být i lepší hodnocení, nicméně posledních 12 dílů je totální vymejvárna mozků, což musím zohlednit v hodnocení. Jako celek vychází to jako průměr a doporučení spíše pro teen publikum. ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud je vám víc jak 15, musíte překousnout ten cringe a počkat si na to měkké masíčko uvnitř. Shadowhunters si prostě neodpočinou, je to jeden zvrat za druhým. Je to otřesně americké, vyumělkované, přehnaně akční a naoko vážné, ale když se do toho pustíte s dostatečnou mírou nadsázky a otevřenosti, budete se bavit stejně dobře, jako jsem se bavila já. ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Divák si může všimnout rozdílné barvy očí Jace Waylanda (Dominic Sherwood), hercovy oči mají rozdílnou barvu i ve skutečnosti, tento efekt se nazývá heterochromie. (Clowers)
  • Při schůzce Jace (Dominic Sherwood), Clary (Katherine McNamara) a Jonathana (Luke Baines) je v pozadí několikrát vidět česká vlajka. Epizoda se navíc zčásti odehrává v Praze v podsvěťanském klubu Kostěný lustr (originálně chybně „Kostí lustr“), do kterého Clary, Jonathan a Jace zavítali i v knize „Město ztracených duší“. V samotné Praze se nicméně nenatáčelo, jako kulisa zde posloužila Paříž a počítačové projekce. (veverrka11)

Reklama

Reklama