Reklama

Reklama

Wo de peng hu wan

  • Tchaj-wan 我的澎湖灣 (více)

Recenze (3)

rigby 

všechny recenze uživatele

Hodně odlehčená komedie, na můj vkus až moc. Tolik, že začátek je až úsměvný, kterak se lepí jedno klišé za druhým. Pak začne převažovat romantická stránka, ale nic originálního zde divák nenajde. Naopak. Ale dá se to vydržet až do sladkého dojemného konce, kdy samozřejmě dojde i na slzy. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další romantika od moře. Nafoukaná fiflena Qi Shu přiletí na ostrov, kde si ji vezme do parády vesnický balík Richie Jen. Hezký, vtipný začátek, škoda, že jejich hašteření netrvalo dýl. Jakmile spolu začnou vycházet, humor postupně mizí a přechází to spíš do romantiky, kde už to místy tak dobře nefunguje. Když v půlce nastoupila uhozená televizní show, modlila jsem se, aby to nesklouzlo do nějaký trapárny. Naštěstí z toho rychle vybruslili, takže jsem přimhouřila oko. Pro mě průměr - díky pěkné hudbě, exteriérům a hlavní dvojici. Qi Shu nafrněný holky sedí a Richie Jen taky perlil. Někdy nemusel ani mluvit, stačil pohled. Přeloženo. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ničím nezajímavá romantická komedie odehrávající se u moře. Překlápí se to z jednoho klišé do druhého, ale bohužel nijak originálně. V podstatě je to podobné tomu, když jste na pláži, opalujete se, ale zapomněli jste na knihu. Nic co by vás nějak nadchlo, ale zase se to dá snést. V podstatě bez zvratů, jen vyobrazení jednoho obyčejného setkání dvou odlišných lidí, kteří si záhy hrozně sednou a divák už jen sleduje jejich obyčejný život. Proč ne, takové filmy umí být úžasné, ale tenhle to nedokázal. 50 %. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama